Alice Cooper

Aphyxion – Aftermath

-

Anmeldelse af Aphyxion “Aftermath”, Prime Collective.

You had me at the intro….

Aphyxion har været i studiet og har gjort et fantastisk stykke arbejde!
Tillad mig lige at bande en smule – Hold nu fucking kæft, det lyder bare freaking godt!!

Som jeg skriver over anmeldelsen, så havde de mig ved introen, og om det kan kaldes en intro, eller bare starten på første nummer, det må I selv diskutere. Jeg er i hvert fald fanget fra starten, når nummeret Dark Stains on Ivory går i gang!
Nummeret starter ud med en elektronisk space-agtig lyd og går så i gang få sekunder efter med en über-tung spade, så du næsten kan forestille dig strengene hoppe op og ned foran dit ansigt! – Jeg vil ikke sige for meget, men der er sgu lidt djent over den.

Nå, men nok om første nummer, og videre til det næste… Haha ej, hvis jeg skal beskrive hvert eneste nummer for jer, så får i ikke en skid ud af det og denne anmeldelse vil gå hen og blive længere end pensionisternes bryster på nudiststranden!

Jeg har hørt albummet et par gange nu her, og som i nok har gættet, er første nummer blevet startet forfra et par gange, og der er generelt god grund til, at jeg har hørt albummet igennem et par gange, det er nu ikke så meget for at høre, om de har komponeret det til punkt og prikke, men mere for at høre den fede musik igen og igen, og så tænke på hvor ekstremt gode bandet er, når de står på scenen. Jeg kan kun sige, at jeg glæder mig ekstrem til at høre de nye numre live!

Se også: Anmeldelse af Aphyxion opvarme for Soulfly

Aftermath er, ud over det jeg skriver herover, virkeligt godt komponeret, de har fundet en generel stil på dette album og holder den hele vejen igennem! Jeg er vild med, at der er samples af elektronisk lyd, der er de tunge riffs, og ekstremt godt tilpassede trommer og bass, og ikke mindst forsangeren Michaels stemme som er så rå og sikker!

Lige et lille fact, til dem af jer der ikke kender Aphyxion, så har de været med til at starte en form for metal skole.. I sidder garanteret og tænker: “Hmm.. Metalskole.. Hvor ligger den?”. Jeg kan sige så meget at den ligger flere steder, og det er ikke der hvor man bliver udlært smed! Nej det er tidligere i forløbet, det er nemlig på folkeskoler omkring i landet! Bandet skal i starten af det nye år rundt på en masse skoler for anden gang og spille en metalkoncert og klasserne på de skoler har inden da modtaget materiale på hvad metal er!

Nå, det var et lille sidespring.

Aphyxion Aftermath er efter min mening, årets bedste album!

Albummet er ude d. 2 december via Prime Collective, som Aphyxion lige har signet med!

Se deres seneste video her:

ANTAL STJERNER

Aphyxion - Aftermath

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Aphyxion "Aftermath", Prime Collective. You had me at the intro.... Aphyxion har været i studiet og har gjort et fantastisk stykke arbejde! Tillad mig lige at bande en smule - Hold nu fucking kæft, det lyder bare freaking godt!! Som jeg skriver over anmeldelsen, så havde...Aphyxion - Aftermath