Alice Cooper

Autotuned dansk metal – jo, hvorfor egentlig ikke?

-

  • Natjager EP
5

Anmeldelse af: Natjager – Natjager EP: Udgivet 24-02-2017, via Black Cheese Records.

“What the fuck, er det”… Det var det første, jeg tænkte, da jeg startede med nummeret “Tyler Durden”, men jeg må indrømme, at det “What the fuck” blev til et “What the fuck, det er fedt det her!”

Jeg er virkelig blevet ekstremt overrasket over, hvad der gemte sig på denne EP. Natjager rammer noget i mig, som vækker min gamle nu-metaller til live, især på nummeret “Ingenting”, da det ligger sig op af noget af det første, vi hørte fra Linkin Park i sin tid, det er god tung tråd, ren sang, en form for rap, melodisk guitar og trommer, som passer ekstremt godt sammen med resten af bandet.

Noget, som jeg så undrede mig ekstremt over i starten, var den autotune, der er lagt på vokalen, men efter at have hørt denne EP 5-6 gange, ligger jeg slet ikke mærke til det, da det passer ekstremt godt til musikken.

Vi har her med et band at gøre, som allerede nu har styr på, hvad de vil, og jeg vil tro, at de kan blive store, ikke kun i Danmark, men også uden for landets grænser, selvom teksterne er danske. Men hey, hvis Rammstein kan blive internationalt kendte på at synge på tysk, så kan Natjager sateme også ved at synge på dansk!

Jeg har endnu ikke oplevet bandet live, men jeg tror, at de kan starte en fest med ekstrem tung headbanging for de langhårede! Man kan næsten se det for sig i slow-motion!

Natjager har udgivet denne EP som deres debut, og for satan en start fra bandet! Jeg skal helt klart følge de drenge her på deres rejse, og jeg vil glæde mig til at høre et fuldt album fra dem!

Tag et lyt til albummet herunder!

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier