Alice Cooper

Bullet for My Valentine – Wacken 2016

-

Anmeldelse af Bullet for My Valentine, Wacken 2016, True Stage

Der var en herlig hitparade uden ende fra waliserne

Nok kan man vælge at dvæle ved sin seneste udgivelse, som walisiske Bullet for My Valentine kunne have valgt at gøre med deres nyeste skive, “Venom”, når man skal optræde. Men når man ved eget udsagn ikke har optrådt på Wacken siden omkring 2008, så valgte bandet – klogt nok – at selektere numre, som de fremmødte kunne gjalde med på.

Og fremmøde var der nok af. Ved koncertstart befandt undertegnede og fotografen os helt oppe foran ved scenens forkant, og da vi skulede bagud halvvejs inde i koncerten, var menneskemængden så lang, som øjet rakte.

Publikumsmængden blot voksede op voksede, som drengene smed hits i fjæset på os. “These Don’t Fall”, “4 Words (To Choke Upon” og “Hand of Blood” var både kyndige og ukyndige tilfredse med at høre. Bandet er nemlig lige dele Metallica, amerikansk radio Hard Rock-hymne, sen-emo og Post Hardcore i deres udtryk til at kunne ramme mange segmenter.

Da bandet var nået til omkring sangen “You Want a Battle (Here’s a War)” ved slutningen, henvendte en tysker, der var tydeligt betaget af gutterne på scenen, og spurgte denne skribent helt perpleks: “Hvem er det på scenen?”

Ja, når man har sådan en indvirkning på folk, skal man ikke vente så mange år igen, før man betræder Wackens scene.

ANTAL STJERNER

Bullet for My Valentine

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Bullet for My Valentine, Wacken 2016, True Stage Der var en herlig hitparade uden ende fra waliserne Nok kan man vælge at dvæle ved sin seneste udgivelse, som walisiske Bullet for My Valentine kunne have valgt at gøre med deres nyeste skive, "Venom", når...Bullet for My Valentine - Wacken 2016