Alice Cooper

Det er vist os der skal sige ”Congratulations”

-

Anmeldelse af: EYES – Congratulations. Udgivet 03. februar 2023 via Indisciplinarian.

Igen, igen lykkes det danske EYES at fastlægge, at de om nogen ved, hvad hardcore er, når det er bedst.

 

EYES er ENDELIGT ude med en ny plade, og på trods af at EYES’ tidligere plader, for ikke at glemme mesterværket ”Underperformer” fra 2020, bestemt var noget at råbe hurra for, er denne plade noget at skrige hurra for.

Har man over de seneste par dage bare holdt en lille smule øje med den danske metalscene, er ved man også, at EYES er et af de bands, der, når de udgiver noget, så er det som regel noget, der slår et hul i gulvet, og Congratulations er ingen undtagelse. Bandets anden plade er i sandhed heller ikke en undtagelse.

Det man måske kan mene er lidt mere “nyt” for EYES, er at er blevet meget mørke. Forstå mig ret, det er ikke fordi de ikke var det før, men det er blevet tung hardcore og det kan virkeligt bare en hel masse.

Det skaber en klar dybde i pladen, da det er med til at lytteren konstant oplever nye lyde og nye følelser. Blandingen mellem hardcoren og det lidt mere tunge skaber en super lækker sammensætning i pladen og er helt klart en virkelig fed feature ved pladen, som giver den en masse ekstra liv!

I forlængelse af det tunge har vi også Victor Kaas, der er forsanger i EYES, den kære Victor har i forbindelse med, at pladen er tungere, også set sine oktaver en del ned. OG DET ER BARE NOGET, DER FUNGERER. “IT’S HAPPENING”, der er den anden sag på pladen, er et krystalklart eksempel på dette. Man er ikke i tvivl om, at man er ved at høre en plade, der bare er den perfekte blanding mellem tungt og hardcore

Alt i alt er dette virkeligt bare en plade, der rammer hårdt, det er en plade, der har den helt hårfine balance mellem at blande det tunge med hardcore. Og det er igen, igen på ingen måde en skuffende udgivelse, der kommer fra EYES.

Den kommer herfra med kæmpe anbefalinger.

ANTAL STJERNER

EYES - Congratulations

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af: EYES - Congratulations. Udgivet 03. februar 2023 via Indisciplinarian. Igen, igen lykkes det danske EYES at fastlægge, at de om nogen ved, hvad hardcore er, når det er bedst.   EYES er ENDELIGT ude med en ny plade, og på trods af at EYES’ tidligere...Det er vist os der skal sige ”Congratulations”