Alice Cooper

En fest for fans af metalcore

-

Anmeldelse af The Ghost Inside, Hades, Copenhell, 14.06.2023

Efter en traumatiserende oplevelse med en voldsom bas hos Mötley Crue, har jeg placeret mig ved mixerpulten til The Ghost Inside fra Los Angeles.

Fotograf: Anders Groos Mikkelsen.

Da koncerten starter, er der desværre lidt af en folkevandring forbi Hades fra Helvítí, men bandet formår alligevel at holde min opmærksomhed gennem de første par sange.

Guitaren drukner lidt i lydbilledet engang imellem alt efter hvor mange andre instrumenter, den skal slås med. Flere gange under koncerten beder forsangeren publikum om at synge med, men backtracket er for højt til, at jeg kan høre, om der bliver sunget med eller ej.

Publikum virker dog på; det er en dedikeret pit, der har samlet sig foran scenen. De hopper lydigt på kommando og laver flere circle- og moshpits. Sidst de spillede i Danmark var 2013, og der er en del fans, som har holdt ved siden hen.

Bandet har god energi på scenen, alle bevæger sig rundt, hopper synkront, sparker i luften og synger med. Den clean vokal halter lidt i starten, men bliver klart bedre i løbet af koncerten. Trommeslageren formår at spille med dobbeltpedal, selvom han mistede sit ene ben i en ulykke med bandet i 2015. Rimeligt godt klaret!

Henimod slutningen blev der delt et signeret trommeskind ud og et par trommestikker til det crowdsurfende folk. Ikke fordi der var brug for motivation på den front dog.

En fed koncert, som fik leflet for mit metalcore-elskende hjerte med en ordentlig røvfuld breakdown og god blanding af råb og clean vokal. Jeg havde ikke hørt The Ghost Inside før i dag, men jeg tror bestemt ikke, at det bliver sidste gang.

Fotos af Anders Mikkelsen:

Maria Engstrøm
Maria Engstrøm
Tatovør og bassist i Ivy Crown. Har altid en sjov hårfarve.

ANTAL STJERNER

The Ghost Inside

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af The Ghost Inside, Hades, Copenhell, 14.06.2023 Efter en traumatiserende oplevelse med en voldsom bas hos Mötley Crue, har jeg placeret mig ved mixerpulten til The Ghost Inside fra Los Angeles. Fotograf: Anders Groos Mikkelsen. Da koncerten starter, er der desværre lidt af en folkevandring...En fest for fans af metalcore