Alice Cooper

En stenet aften med fed musik og grill!

-

“Crowbar – Black Book Lodge – Dirt Forge”, BETA2300

Aftenen startede ud med quiz og BBQ på BETA2300! Dirt Forge startede den lille svedhytte op med citater fra Bill Cosby, Black Book Lodge gav en vild optræden med en trommeslager der skulle være i en spændetrøje og Crowbar rykkede taget af BETA2300 med den tunge tråd og trommer, samt rå stemme!

Dirt Forge
Det er ikke første gang jeg ser Dirt Forge spille, og det er nok heller ikke sidste gang! De spillede en okay koncert på BETA2300, men ikke nok til at fylde den lille svedehytte på Amager ud. Størstedelen af publikum stod enten, udenfor hvor grillen var i gang med pølser, pulled pork og kartoffelsalat, eller indenfor i den lille bar.

Forsangeren Alexander, kunne man godt se var noget nervøs, han brugte næsten alle sine kræfter på at synge det lille sted op efter de 2 første numre. Trommeslageren Nicolai ville hellere have en grillpølse mere, og bassisten Yannick, som spiller med venstre hånd, havde en bog med, som var skrevet af Bill Cosby! Yannick læste undervejs i koncerten, op af denne bog, for at få koncerten til at vare længere end de 15 min. det plejer.

Som jeg skrev tidligere, vil jeg gerne se dem igen, da man kunne håbe at de får lavet et nyt nummer eller to??

Uanset hvad, så skal i tage ind og se de fantastiske drenge her! De er sgu gode nok 😉

Den ene stjerne er ren fis og ballade!

Black Book Lodge
Det er første gang jeg stifter bekendtskab med dette hard rock band, og det er slet ikke sidste gang! Hold nu kæft, de leverede en fed koncert! Deres lyd er helt klart i orden, der er styr på hvordan de skal spille. Der var dog et par pedal problemer for den ene guitarist en gang eller 2, men ikke noget der ødelagde det for resten af bandet.

Det skal siges, at forsangeren, dog kunne have været mere tydelig i stemmen. Han var utroligt svær at høre til tider, men spillede dog en formidabel spade. Trommeslageren er nok den person i bandet, der har showet i sin hule hånd, han var den mest energiske person i dette band, hans trommestikker var på hver eneste tromme og bækken, som var i hans trommesæt, alt blev brugt flittigt, fornuftigt og vanvittigt hurtigt!

Black Book Lodge er utroligt dygtige til at lave rytmeskift i deres sange, som får det headbangende publikum til at vride nakkerne, for at følge med.

De spiller en del stille numre, som så lige pludselig går amok! Jeg ser det som at sidde stille i et s-tog, og læse en bog, hvorefter den bliver spiddet af satan selv, der står med tungen ude, laver horn med hænderne og headbanger i takt med deres musik!!

BBL er helt klart værd at tage ind og se spille!

Crowbar
Crowbar er også et nyt syn for mig, selvom det er et sludge metal / stoner metal band med 26 år på bagen. Der var et nummer eller 2, jeg havde hørt før, men ikke mere end det. Det bliver der lavet om på nu!

Jeg blev introduceret til dette band af nogle venner, og må takke dem for en fed aften i selskab med det syd statslige band Crowbar fra New Orleans!

Forsangeren Kirk Windstein ejede BETA2300 denne aften, eller i hvert fald publikum. Selvom at jeg ikke kendte bandet så godt som mine venner denne aften, blev jeg helt klart også tiltrukket af hans rå stemme, som fik alle til at smide horn i luften!

Crowbar spillede en helt igennem fed koncert, som fik taget til at flyve ud på landingsbanen i Kastrup lufthavn, trommeslageren Tommy Buckley kunne slå rytmer af på trommerne som fik gulvet til at vibrere i samarbejde med bassisten Jeff Golden. Kirk Windstein og lead guitaristen Matthew Brunson smed deres plektre ned over strengene på guitaren, som var det en ost der skulle høvles ind over den varme pasta. Der blev ikke taget ret mange lyse akkorder på de guitare, det hele var tungt og hårdt!

En enkelt gang, var der tvivl om hvad der var for et nummer der var det næste, men det fik de hurtigt rettet op på, når trommeslager Tommy, hamre på trommerne og sætter gang i næste nummer!

Kirk havde som sagt, fat i publikum, og gjorde det endnu sjovere for os, ved at knappe den ene øl op efter den anden, selvom han var stoppet? Efter koncerten, går de ud og kommer selvfølgelig tilbage for at give den lidt ekstra gas, og bogstaveligt talt gas. Kirk starter ud med at bøvse dybt i mikrofonen da han kommer tilbage, og er så klar til at give den gas med de sidste numre inden aftenen er slut.

Jeg kan godt forstå at de få der kender Crowbar, er vilde med dem, for det er jeg da blevet!

ANTAL STJERNER

Dirt Forge
Black Book Lodge
Crowbar

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

“Crowbar - Black Book Lodge - Dirt Forge”, BETA2300 Aftenen startede ud med quiz og BBQ på BETA2300! Dirt Forge startede den lille svedhytte op med citater fra Bill Cosby, Black Book Lodge gav en vild optræden med en trommeslager der skulle være i en...En stenet aften med fed musik og grill!