Alice Cooper

En tur ud i fremtiden

-

“Marks” af LLNN 2014 (NOXO)

Noget af resterne fra det kaotiske hardcore band The Psyke Project er gået andre veje, og man hører tydeligt hvilken del af deres gamle band, de er inspireret af.

Hvordan lyder morgendagens metal? Hvis man kunne svare på det spørgsmål, kunne man tjene en god sjat slanter, men ikke desto mindre skriver LLNN på deres Bandcamp-side, at den deres første EP, “Marks”, er udgivet i juni… 2037.

Hvad giver det statement associationer til? Lyden er bestemt også fremsynet. Man taler i disse tider også om en genfødsel for Post-Hardcore-bands og dertil senmoderne-dit nyfortolket-dat, og det kan alt sammen blive for meget flueknepperi for mig.

Men LLNN lyder bestemt Post… Post-Apokalyptisk. Som lyden af Mad Max der møder Terminator 2 (selvfølgelig). Det er knusende vokalpræstation indhyllet i enerverende guitar-riff på den ensformige, gode måde med buldrende trommer i baggrunden. Tænk lidt a la en blødere version af Hexis, som vi tidligere har behandlet på Metal A Day, eller hvis Isis (bandet, din klovn) blev blandet med Deftones på deres sange, der forsøger at skabe et lydlandskab/lydtapet med deres helstøbte udtryksform.

Fremtidssikret… Eller?
“Marks” er dog kun en EP, ment som en forløber til deres kommende fuldlængde, der meget gerne skulle være på banen snart. Derfor får deres debut-EP – lettere forsinket – lige en tur i anmeldermaskinen herfra.

Og det er også den fornemmelse, jeg sidder tilbage med efter den fem numre lange, eller korte om man vil, mini-skive. For jeg aner potentialet, og drengene lider qua deres musiske fortid ikke under begynder-syndromet, som mange andre af gode grunde gør.

Derfor forbliver den her EP også en smagsprøve i mine ører, for jeg ville hjertens gerne banke anmeldelsen op på en højere karakter. Men før jeg har hørt bandet præstere over længere album-tid og (forhåbentlig) bruge deres arsenal af uudnyttede virkemidler til at vise, at de kan stå distancen, bliver karakteren lige over det jævne. Det lyder godt her, men holder det i længden?

Fremtiden må vise det.

EP’en er endnu ikke på Spotify, så du må lytte til den HER.

ANTAL STJERNER

LLNN - Marks

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

“Marks” af LLNN 2014 (NOXO) Noget af resterne fra det kaotiske hardcore band The Psyke Project er gået andre veje, og man hører tydeligt hvilken del af deres gamle band, de er inspireret af. Hvordan lyder morgendagens metal? Hvis man kunne svare på det spørgsmål, kunne...En tur ud i fremtiden