Alice Cooper

Et skridt frem og to tilbage

-

Anmeldelse af: Tremonti “Marching In Time”. Udgivet 24. september 2021 via Napalm Records.

Der er ikke meget banebrydende kreativitet at spore på Tremonti’s nyeste og 5. udspil, “Marching In Time”.

 

Mark Tremonti. Superb guitarist. Det kan man ikke benægte ham. Manden, der har knækket strenge for Creed og senest gør det både i Alter Bridge og sit eget solo projekt, Tremonti – udgiver ny plade med sidstnævnte projekt.

Og hvad er det så for en støbning?

Det skal jeg sige dig. Hvis man i forvejen kender Tremonti, så er der ikke meget nyt under solen.
Bevares, bandets forrige album, A Dying Machine (2018), var musik, der spillede skyerne ind foran solen og mørklagde gaderne med sit dystre udtryk. Hvor dette nye album musikalsk er i kontrast og spiller skyerne væk fra solen med tunge riffs og omkvæd, som selv mor ville kunne lide det…

…og det er da godt? Eller hvad?

For der er numre, som ligger i den spændende ende af skalaen. Dem, som kan holde lytteren fanget og interesseret i at høre mere. Numre som “A World Away”, “If Not For You” og “Thrown Further”. Det er Tremonti, som man kender det. Men med en musikalsk kant, der gør, at man ikke vader mod det første udgangsskilt afsted til drømmeland.

Selv det 7 minutter lange nummer, som deler titel med pladen “Marching In Time”, formår at holde sig i skindet.

Men derfra er der også langt mellem udløsningen af endorfiner. Sangene “Let That Be Us” og “One Piece” fremstår tamme og drukner imellem de interessante sange. Selv nummeret “Under the Sun” (hvor der i øvrigt ikke var noget nyt at spore. Fik jeg nævnt?) falder til jorden i forsøget på at skabe en tung ballade.

“Would You Kill” går linen helt ud og lyder som et nummer fra bandets forrige plade, som har sneget sig med ind i håb om at få lov til at være med. Den fik lov til at være med, men bidrager ikke med noget af større betydning.

“Marching In Time” er absolut ikke en genistreg fra Mark Tremonti. Det er ikke en plade, som vil blive husket i årtier. Suppen er den samme. Bollerne er de samme. Det smager jo godt, men det er ikke en kulinarisk oplevelse.

ANTAL STJERNER

Tremoni - Marching In Time

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af: Tremonti "Marching In Time". Udgivet 24. september 2021 via Napalm Records. Der er ikke meget banebrydende kreativitet at spore på Tremonti's nyeste og 5. udspil, "Marching In Time".   Mark Tremonti. Superb guitarist. Det kan man ikke benægte ham. Manden, der har knækket strenge for...Et skridt frem og to tilbage