Alice Cooper

Ghost Iris – Blind World

-

Anmeldelse af: Ghost Iris – Blind World, udkommer d. 17 februar 2017

HEADBANG FOR HELVEDE, HEADBANG!!

Ghost Iris er ude med en ny skive ved navn Blind World, og hold nu kæft, der er knald på!
Det nye album er i Djent-stilen, og alligevel er der noget Deathcore og Metalcore over det, men som drengene selv siger, så er de “Some Kind of Metal”.

Drengene har virkelig udviklet sig både musikalsk, men også på scenen, som nogle af jer måske har lagt mærke til.

Jeg har siddet og lyttet det nye album Blind World igennem, og jeg har fanget mig selv i at starte det igen, da det lyder for godt til kun at blive lyttet til én gang! Når man lytter alle deres numre igennem, kan man ikke andet end elske den måde guitaristen Nicklas Grønlund Thomsen formår at skifte tempo, lave små melodier, tunge riffs og ja, jeg kunne blive ved, vi har virkelig med en dygtig guitarist at gøre her.

Det at have så dygtig en guitarist, passer generelt godt sammen med resten af Ghost Iris, når man hører forsanger Jesper Vicencio synge rent og lyst, og så lidt efter growle, så dit røvhul det ryster af skræk, hvilket passer ekstremt godt sammen med bassisten Dennis Nielsen og trommeslager Sebastian Linnet, som holder nogle tunge og dynamiske rytmer igennem hele albummet.

Jeg har været så heldig at opleve bandet live en del gange efterhånden, og man kan ikke lade være med at kaste hovedet tungt frem og tilbage, selv når man hører denne skive, så her er noget i kan glæde jer til at høre!

Ghost Iris har endda inviteret en gæstesanger ind på deres nye album under deres sidste nummer ved navn “Detached”. Her har vi Mie Due Sørensen fra Run Before Grace til at synge en sød melodi til de ellers hårde drenge – tag specielt en lytter til dette stykke, da man svæver væk i en form for trance af lækker guitarlyd og kvindesang.

Generelt er Blind World et genialt album, og jeg glæder mig helt klart til at opleve de nye numre live og i musikvideoer.
Der må jeg lige tilføje, at hvis ikke I har set deres seneste musikvideo til sangen “Save Yourself”, så skulle i tage at gøre det, da guitaristen Nicklas, har et talent, som bandet også har bevist på t-shirts tidligere.

ANTAL STJERNER

Ghost Iris - Blind World

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af: Ghost Iris - Blind World, udkommer d. 17 februar 2017 HEADBANG FOR HELVEDE, HEADBANG!! Ghost Iris er ude med en ny skive ved navn Blind World, og hold nu kæft, der er knald på! Det nye album er i Djent-stilen, og alligevel er der noget Deathcore...Ghost Iris - Blind World