Alice Cooper

Ghost med nyt gys – en gang gåsehud over melodien.

-

“Ghost Meliora”, Loma Vista Productions

Ghost har valgt at lægge sit gamle navn bag sig, og leverer helt klart en ny side af sig selv, med musikken på albummet Meliora. Svensken har oppet sig, og ændret sig for at fastgøre, hvem de er!

Som mange eller få måske ved, så har der været en del udskiftning af forsangere i dette unge svenske band.

Det kan have lagt stilen for hvordan Ghost før har leveret musikken til deres fans, men denne gang virker det til at de har lagt sig fast på en stilart.

Jeg ved ikke hvad man skal kalde denne stilart, men når man tænker på deres performance, kan man kun sige en ting, og det er gys, gamle gravsteder, ruiner, og på en eller anden vild måde, sci-fi!

Meliora kom ud d. 21 august, og har allerede, før det, haft 2 singler, som de fleste fans og nyankomne fans har kunne synge med på et stykke tid!

Jeg har i hvert fald ikke holdt mig tilbage med at synge med i en døset tone, til numrene “Cirice” og “From the pinnacle to the pit”.

Ghost har forstået at fange deres lyttere med en ny lyd, som for nogen godt kan ligge tæt på det de tidligere har leveret, men her kan jeg i helt klart høre at der er sket noget nyt.

Jeg tog en lytter til albummet inden release date, og fik en smule kuldegys over den gyselige intro, og helt klart de følgende numre som man kendte til efter at have hørt singlerne som før nævnt.

Det er helt klart et album der er en lytter værd. Så hvis man skal sætte sig og høre dette album vil jeg anbefale en god gyserfilm at varme op på, eller et afsnit af “The Walking Dead”, da man efter denne oplevelse kan sætte sig ind i hvad det er Ghost har prøvet med deres nye album.

De vil levere en gang gåsehud til deres fans, som de aldrig har oplevet dem før!

Musikken er helt gennemført produceret grundigt! Der er godt sammenspil mellem forsanger, og resten af bandet. Så som man også kan se, så er min mening helt klart at Ghost har leveret et perfekt album, som fortjener det fulde antal horn!!

Jeg glæder mig allerede nu til det næste album, og selvfølgelig også at se dem spille i Amager Bio d. 14 november 2015!!!

Glem ikke at tage et lyt til dette fantastiske album i vores spotify player!

ANTAL STJERNER

Ghost - Meliora

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

“Ghost Meliora”, Loma Vista Productions Ghost har valgt at lægge sit gamle navn bag sig, og leverer helt klart en ny side af sig selv, med musikken på albummet Meliora. Svensken har oppet sig, og ændret sig for at fastgøre, hvem de er! Som mange eller...Ghost med nyt gys - en gang gåsehud over melodien.