Alice Cooper

Grøn ’19: Dizzy gjorde deres hoser grønne

-

Anmeldelse af: Dizzy Mizz Lizzy. Grøn Koncert 2019 d. 28. juli 2019 i Valbyparken, København.

Årets Grøn- (Koncert) turné har Kesi, Kato, Saveus, Scarlet Pleasure, Alphabeat, Carpark North, Anne Sanne Lis og Dizzy Mizz Lizzy på plakaten. 

 

Dizzy Mizz Lizzy:

I år, 25 år efter Dizzys debut og gennembrud med pladen af samme navn som bandet, turnerer de stadig, skriver ny musik og er stadig relevante. Det er de færreste bands, man kan sige det om.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis har en spilleglæde, som man skulle tro, at man fortsat var i 90’erne. For tre år siden (2016) udgav de deres tredje album, Forward In Reverse – et af de bedste albums det år. Så det var også med stor begejstring, at de startede ud med “I Would If I Could But I Can’t” og “Brainless” denne aften. Begejstringen blev om muligt endnu større, da de fortsatte med “Glory” og “Barbedwired Baby’s Dream”, hvor alle hoppede og sang med. Man kan vist roligt sige, at Dizzy har været savnet på den danske musikscene. 

Kun efterspillet på “67 Seas In Your Eyes” blev lidt for langtrukkent, men ellers var der intet at klage over. Heller ikke da de spillede deres nye nummer, “California Rain”, som naturligt nok ikke fik lige så stor respons, som de velkendte, men som lød lovende. Desværre spillede de hverken “Something So Familiar” eller “Love At Second Sight”, hvilke er nogle af mine personlige favoritter fra deres seneste.

Den alt for korte koncert blev afsluttet med “Waterline” og “Silverflame”, hvilket vist gjorde alle publikum endnu mere glade og (ny)forelskede i Dizzy Mizz Lizzy.

Denne koncert var en af de bedste koncerter jeg har været til i år, og jeg glæder mig som et lille barn i 90’erne til at høre deres kommende fjerde album.

Dizzy Mizz Lizzy

Fotograf: Mads Pristed


Sætliste:
I Would If I Could But I Can’t
Brainless
Glory
Barbedwired Baby’s Dream
California Rain
Made To Believe
Love Is A Loser’s Game
11:07 PM
Rotator
67 Seas In Your Eyes
Waterline
Silverflame

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Dizzy Mizz Lizzy

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af: Dizzy Mizz Lizzy. Grøn Koncert 2019 d. 28. juli 2019 i Valbyparken, København. Årets Grøn- (Koncert) turné har Kesi, Kato, Saveus, Scarlet Pleasure, Alphabeat, Carpark North, Anne Sanne Lis og Dizzy Mizz Lizzy på plakaten.    Dizzy Mizz Lizzy: I år, 25 år efter Dizzys debut...Grøn '19: Dizzy gjorde deres hoser grønne