Alice Cooper

Had, afsky, lede og Slayer…

-

  • Stalker - "Grey King Grave"
4

Anmeldelse af: Stalker – Grey King Grave, selvudgivet d. 11. Maj 2017

På Bornholm er Folkemødet startet, hvor mange folk fra nær og fjern strømmer til Alllinge for at lytte til, hvad politikkere og andet godtfolk har på hjertet. Her støder vi næppe på Stalker, da deres had, afsky og lede til både politikkere og den verden vi lever i, ikke helt stemmer overens med den ”fest”, der foregår i Allinge de næste 4 dage… meeeeen, de kunne jo komme og give dem et behørigt los i røven!

Stalker lover nemlig los i røven til deres liveoptrædender, og for det ikke skal være løgn, så får vi det sgu også på deres selvudgivet debut, ”Grey King Grave”, som består af otte stykker svære los i løgene med et par pigbesatte sikkerhedsstøvler. Med åbningsnummeret, “Cold Embrace of Death”, får vi fra start losset løgene op i halsen med hurtige riffs, blasts på trommerne og både growl og fræservokal, hvilket fortsætter til den bitre ende. Jeg vil gerne fremhæve numre som “Insane Ovarian Holocaust”, som mit favoritnummer tæt forfulgt af “The Bloody-Nine”, som efterlader en stående i flere dage med ondt i løg og røv.

Stalker leverer en stil, som frontmand Rasmus Rubæk med et glimt i øjet ynder at kalde for rock, måske Stalker-Rock. Deres stil er en blanding af Thrash/Death/Black, og det er ganske tydeligt, at der er hentet inspiration til musikken, hos blandt andet Slayer, hvor mange riffs undervejs på ”Grey King Grave” straks sender tankerne mod Californien, mens growlervokalen læner sig meget op ad Evil D aka David Vincent fra Morbid Angel. Stalker har base i København og består af tre mand, der har bevæget sig rundt omkring i den danske black metal-undergrund, hvor udover Rasmus Rubæk på bas og vokal også har Thorgrim på guitar med samt Claus Bebe bag trommerne.

Grey King Grave” er optaget i deres eget studie, The Dark Plot, og er blevet mixet og mastered af Jacob Olsen i JBO Sound. Det er der kommet et ganske godt resultat ud af, så er du til los i røv og løg med fuld knald på had, afsky og lede gennem otte numre med velspillet Slayer-inspireret Blackend-Death- Thrash, så kan jeg kun anbefale, at man investerer i dette album og den nok eneste ting, Stalker ikke hader, er, at der nu er en vinyl på vej gennem Deadbangers Productions…

Du kan fange Stalker lørdag den 8. Juli kl. 12.00, hvor de deler los ud i Fredericia til Metal Magic – The Ressurection og her får du en lille teaser:

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier