Alice Cooper

Hyggerock og intet andet

-

Så blev det tid til at hygge hjemme i stuen med lidt ny musik, og endda helt ny musik, da det er bandets debutalbum!

The End Of Rosalina, har i 3 år arbejdet på at give dette album den bedste lyd i samarbejde med Søren Andersen (Electric Guitars).

Man kan tydeligt høre at der er gjort et godt stykke arbejde for at lave et album der lyder godt, og ikke mindst gennemtænkt! Numrene hænger godt sammen når man hører hele skiven igennem, og der er lagt kræfter ned i mindste detalje, men når det så er sagt, er det også et album man kan sætte på i stuen og have kørende i baggrunden, da det er ren hyggerock. Det skal ikke virke negativt at jeg allerede så tidligt i en anmeldelse af en rockplade, kalder den for baggrundsmusik, nej det er faktisk ret positivt!

Kan man høre et album igennem uden at have lysten til at skifte nummer, eller skrue op eller ned, så har man ramt rigtigt!
Deres musik kan man høre har hentet inspiration både hos Foo Fighters og Clutch, som de fleste kender som god rock.

Når man hører hele The End Of Rosalinas debut album Black Smoke igennem, så har man med det samme lyst til at høre hvordan de klarer at stå på en scene over for en flok rock-zombier med deres promille solidt plantet i det høje felt, for jeg tror sagtens at de kan få gang i de øldampe som hænger i et lokale fyldt enten helt eller halvt med rockhoveder i alle aldre.

Hvis i har fundet vej hele vejen herned, har i allerede nu fundet ud af at jeg roser dette album en del, men det skal ikke kun være enhjørninger og alfer! Black Smoke albummet er som sagt en debut, for bandet, og der vil sikkert komme flere albums fra dem, og det vil jeg se frem til, for jeg savner at når der er stykker hvor man kan høre de vil have en fest og give den gas, så er den stadig på stue niveau, så drenge, giv den lidt mere gas, slå lidt hårdere på trommerne, sæt noget ekstra bass ind, og råb lidt højere, men mon ikke i gør det når i står på scenen og kan mærke at øl og sved dryppe ned fra loft og vægge!!

ANTAL STJERNER

The End of Rosalina - Black Smoke

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Så blev det tid til at hygge hjemme i stuen med lidt ny musik, og endda helt ny musik, da det er bandets debutalbum! The End Of Rosalina, har i 3 år arbejdet på at give dette album den bedste lyd i samarbejde med Søren...Hyggerock og intet andet