Alice Cooper

Interview med Silent Fracture

-

 

Vi tog os en snak med det fremadstormende danske metalband Silent Fracture

 

Foto: Mark Stoumann

1: Med jeres første album på gaden, hvordan syntes I, det er blevet modtaget?

Pladen er blevet modtaget rigtig godt, og det er virkelig fedt at opleve forskellige lyttere og publikums reaktioner på alle de nye sange! Vi har også fået nogle fine anmeldelser rundt omkring, blandt andet en meget fin en fra jer, mange TAK for den!:) (læs den HER.)

 

2: Har det været nemt at lave jeres første album? eller har i arbejdet hårdt både med musikken og/eller hinanden?

’Nemt’ er nok ikke helt fyldestgørende! Det er et meget lille ord at bruge i sammenhæng med alle de aspekter, som det har krævet at stå her i dag med et færdigudgivet debutalbum.

Der har helt sikkert været nogle detaljer, som har været nemme og ligetil, men der har også været ’hårde’ dage….Det er jo hjerteblod, store følelser og holdninger, der krydser klinger her. Det har været en lærerig proces for os alle, og vi er virkelig stolte over pladen!

 

3: Hvordan har i fundet frem til jeres allerede professionelle lyd?

Den korte version: Gode sange og samarbejde med nogle af de bedste!

Den lidt længere:

Vi indtog LAK Studios med en meget klar idé om, hvor vi ville hen, og hvordan vi ville lyde på Hunger:Lust:Death:Pray.

Claudio Andersen vores producer har gjort et fantastisk arbejde med at optimere både os som musikere og vores tilgang til hele pladens lyd.

Vi valgte ret tidligt i processen at få Emil Sauer ind over til at mikse, fordi vi var sikre på, at han ville kunne forstå sangene og samtidig være i stand til at omsætte pladen til en homogen størrelse. Det holdt stik – og det er SÅ fedt!

 

4: Hvad er Silent Fracture s håb eller drøm for de næste fem år?

Håb og drømme ender sjældent der, hvor man ønsker. Vores dope hedder: Målrettethed og hårdt arbejde!

Jacob er gået i gang med at komponere nye tracks til næste plade, så vi går helt sikkert efter at indspille flere plader i løbet af de næste år!

Vi vil også knokle for at komme på turne i udlandet og spille på en masse af de danske festivaler og spillesteder.

Et af vores mål er at blive etableret på musikscenen og udvikle os. Vi vil holde både som et fedt liveband, men også et band som laver plader, man har lyst til at sætte på hjemme i stuen.

 

5: Hvordan har det været som band at være på tour sammen?

Det er super fedt!

Det giver virkelig oplevelser, som sætter sig dybt indeni! Og så møder vi så utrolig mange søde og rare mennesker på vores vej.

Vi kommer naturligvis tættere og ser hinanden på andre og nye måder, hvilket kan være meget lærerigt! Meeeen der er nu også ting man godt kunne have undværet at vide om hinanden 😉

 

6: Har I som band eller hver især ting eller traditioner før et show?

Vi har ikke rigtigt nogle specielle ritualer udover at skabe en god fælles stemning inden showstart med lidt øller og festlig dans i backstage.

Julian og Jacob er dog begyndt at råbe hinanden meget højt i hovederne 2 min før entre. Måske det udvikler sig? De andre i bandet kigger stadig lidt underligt på os.

 

7: Hvad kan vi se frem til fra Silent Fracture det næste års tid?

Koncerter, smil, varme og en masse lir!

Lige p.t. har vi fokus rettet på vores tour sammen med Illdisposed og et endnu hemmeligt arrangement. Vi forsøger selvfølgelig også at nå ud i alle afkroge og gøre hele verden opmærksom på vores super fede nye plade!

 

8: Hvorfor skal vi høre jeres nye album, og hvad skal man lægge mærke til?

Vi syntes vi har skabt en spændende og vedkommende plade fyldt med arrighed og intensitet. Også en plade med masser af melodi og lidt sing-a-along feeling

Pladen har en masse diversitet, og vi glæder os til at folk dykker ned i alle dens lag!

Nuancer og små lyd flader åbner sig op for den nysgerrige. Så på med hørebøfferne, skru op og udforsk!

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier