Alice Cooper

Kickstart Mötley Crüe!

-

Anmeldelse af Mötley Crüe. Helviti – Copenhell. Onsdag d. 14. juni 2023.

Kort sagt: Årets dårligste koncert har allerede fundet sted – desværre.

Fotograf: Tommy Skøtt.

 

En episk breaking news-intro kickstartede koncerten, men allerede under første nummer stod det soleklart, at lyden var elendig. Man kunne hverken høre instrumenterne eller vokalen, både med og uden ørepropper. Bassen overdøvede alt, man kunne kun høre sangteksterne i omkvædene. Derudover var der også to letpåklædte baggrundsdansere i lingeri og kæder, som om vi stadig var i 80’erne.

Vince Neil spurgte retorisk om vi ville have mere gammelt. “Har de andet?” kunne man flabet svare igen. Og ja – de havde covers, bl.a. Ramones’s “Blitzkrieg Bop” (Hey ho, Let’s go). Man ved det er skidt når folk går mest amok til de covers.

Da Neil skulle have en pause, blev Nikki Sixx præsenteret. Han opfordrede en ung fan med på scenen. Det var tydeligt meget overvældende for hende, også da hun blev spurgt om hun havde noget at sige. Det blev lidt for amerikansk – men det blev værre: Senere forlod trommeslageren Tommy Lee sin plads, for at efterlyse… Bryster! Så der blev både flashet kvindelige og mandlige brystvorter. Som en ved siden af mig sagde: Selv ikke bryster kan redde en dårlig koncert. Fun fact.

Under “The Dirt” var lyden måske knapt så mudret(!), men det skyldes muligvis at der var mere backing vocals/sing-back. Den obligatoriske ballade kom selvfølgelig også, med klaverintro og diamant-mikrofonstativ – det var sørgeligt på alle punkter.

Det er uden tvivl den dårligste koncert jeg nogensinde har set på Copenhell. Hvis bassen var bedre/mindre altdominerende, ville de måske få 2 stjerner, men pga. det kiksede sceneshow og ja, lyden, får Mötley Crüe kun 1 stjerne.

Se galleriet af Tommy Skøtt herunder:

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Mötley Crüe

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Mötley Crüe. Helviti - Copenhell. Onsdag d. 14. juni 2023. Kort sagt: Årets dårligste koncert har allerede fundet sted - desværre. Fotograf: Tommy Skøtt.   En episk breaking news-intro kickstartede koncerten, men allerede under første nummer stod det soleklart, at lyden var elendig. Man kunne hverken...Kickstart Mötley Crüe!