Alice Cooper

Kongen af cirkusland

-

  • Avatar - Avatar Country
4

Anmeldelse af: Avatar, Avatar Country, 12. januar 2018.

Et samsurium af royalisme og gøglerier, som kun kan tænkes til i beruset tilstand

 

Det svenske band Avatar har lige udgivet deres seneste album, Avatar Country, som man må sige, er en passende titel. – “Det nummer med kongen er ret fedt”, kunne man nemt få sig selv til at sige, men det er så også gældende for hele dette album. Ja, hver eneste nummer på dette album har “King” i titlen.

Efter at have hørt albummet første gang tænkte jeg, hvad fanden var det? Det var ikke fordi, de havde lavet noget helt andet eller en omgang lort, men jeg måtte alligevel lige sidde bagefter og tænke, hvad skete der egentlig?
Jeg har op til udgivelsen af dette album hørt/set deres singler, som blandt andet “A Statue of the King” og “The King Wants You”, og der har alligevel været en stor forskel på numrene, men når man så som tredje nummer på pladen laver et nummer som, “The King Welcomes You to Avatar Country”, som for det første er klistret ind i så voldsom en countryguitar, så selv Billy Ray Cyrus ville sige, “tag den lige med ro, drenge”, og at forsanger Johannes Eckerström rammer en vokal, der minder om Brian Johnson (tidligere forsanger i AC/DC), så er det, man tænker.. Hvad fanden var det?

Der er også “talende” numre undervejs på denne plade, men det passer sgu meget godt ind i deres måde at være på.

Ud over dette ene underlige nummer, så er dette album veludført, og man kan tydeligt høre, at der er brugt meget computerteknik for at få dette til at lyde godt, så jeg er lidt spændt på, hvordan de vil klare den live, men mon ikke at det bliver en fest alligevel, som det var sidste gang de besøgte det gode gamle Danmark?

 

 

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier