Alice Cooper

KoRn – The Serenity of Suffering

-

psst…. Lyden er tilbage!

Som de fleste efterhånden ved, så var Brian Head Welch ude af bandet en periode, og kom tilbage igen for nogle år siden, hvor han så var med fra deres forrige album The Paradigm Shift, og der var KoRn på vej tilbage til den lyd vi kender, men det er først nu her med deres nye album The Serenity of Suffering!!

KoRn har brugt tid på at finde deres gamle lyd. Som Head også fortalte til bakersfield.com, så har ham og Munky brugt tiden i de 3 år de har været på tour til at jamme og hygge omkring guitaren, og det kan tydeligt høres på det nye album. Guitarlyden er meget fremtræden og præcis som vi fans vil have den! Den er tung og hylende som i “de gamle dage”, da bandet startede deres karriere.

Det er fedt at høre Jonathan køre på effekterne som han gjorde det i de tidligere albums, og at han kan styre sin stemme endnu bedre nu, især i nummeret Black Is The Soul, hvilket er et mere roligt og velovervejet nummer fra KoRns side.

Dog vil jeg sige at nummeret The Hating har en intro, som jeg ikke mener er noget de burde have lavet, dog når man når 40 sekunder ind, kommer KoRn tilbage og leverer den tunge guitar og de rytmiske trommer og bass, samt Jonathans ren-sang og dyb growl!

Når man hører dette album igennem, vil man absolut have blandede følelser omkring det, da man bliver sat tilbage i “barndommens gade”, og til tider frem i tiden, da KoRn virkelig har udviklet sig som band. En ting skal dog siges om dette, jeg tror det er en gave for KoRn at Head er tilbage i bandet, for det virkede som om at de var på vej til en afslutter for nogle år siden.

Uanset hvad jeg nu sidder og gylper op om her, så synes jeg helt klart i skal tage et lyt til det, og lad nu for f***en være med at springe i numrene, selvom at der lige er noget du ikke bryder dig om, hør albummet igennem fra ende til anden – det er det hele værd 😉

Jeg kan sige så meget at jeg er vild med det nye album, fordi de har fundet deres lyd igen!!

ANTAL STJERNER

KoRn - The Serenity of Suffering

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

psst.... Lyden er tilbage! Som de fleste efterhånden ved, så var Brian Head Welch ude af bandet en periode, og kom tilbage igen for nogle år siden, hvor han så var med fra deres forrige album The Paradigm Shift, og der var KoRn på vej...KoRn - The Serenity of Suffering