Alice Cooper

Iniquity “Serenadium” – Kort men godt!

-

  • Iniquity "Serenadium"
4

Anmeldelse af: Iniquity “Serenadium”, genudgivelse 10. november 2017, Mighty Music.

I 1996 sendte de danske dødsmetallere, Iniquity, deres debut, Serenadium, på gaden gennem Mighty Music. Nu har selvsamme Mighty Music valgt at genudgive denne klassiker på vinyl omtrent 20 år efter den oprindelige release.

Serenadium får vi gammeldags dødsmetal fra dengang, hvor dødsmetallen var rå, beskidt og lige ud ad landevejen til helvede. Vi taler her om amerikaner-død a la tunge drenge som for eksempel Massacre blandet med det hurtigere riffing, som vi kender det fra Cannibal Corpse.

Albummet var fedt, da det udkom første gang, og selvom Iniquity har været døde og begravet flere gange, så er de altid vendt tilbage fra graven for at give et sidste brøøøøl. Selvom vi snakker omtrent 20 år senere nu, så holder Serenadium stadig, så er du til død, død og død, så er det denne klassiker, du skal investere i. Du får her ikke kun Serenadium, men også lige EP’en The Hidden Lore med som bonus.

Selvom Iniquity flere gange har afholdt deres ”sidste” koncert, så har jeg igennem lidt mere end et halvt liv lært, at man aldrig skal sige aldrig, og bestemt ikke når vi taler om Iniquity, bandet, der aldrig vil dø!

Bornholm over and Out!

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier