Alice Cooper

Mangel på frisk ånd

-

Anmeldelse af: Nothing More – SPIRITS. Udgivet 14. oktober via Better Noise Music.

Nothing More er netop det, man tænker halvvejs igennem pladen, SPIRITS.

 

Nothing More er i og for sig egentlig et ret interessant band. Et hardrock/metal-band, der ikke er bange for at eksperimentere med synths og forskellige effekter. Et band, der førhen har vist sig at være både musikalsk og poetisk stærke. Men det kan man desværre ikke mærke på deres nyeste udgivelse, SPIRITS.

Som en pastiche af dårlig sanskrivning med både klichéer og lidt for direkte sætninger. Bare tag en af de første linjer fra åbneren, ”STAND IN THE FIRE”, som siger: ”All my friends are dead. They all got fucked by the internet.” Ren tekstmæssigt havde det her været en ret fed linje til et form for omkvæd, men som vers, hvor teksten gerne må være lidt mere tvetydig og fyldt med flotte metaforer, så falder det lidt til jorden og føles lidt som noget fra en teenagers dagbog.

Når man så også på fjerde sang ”YOU DON’T KNOW WHAT LOVE MEANS” får et omkvæd med teksten: ”You don’t know what love means and it’s killing me” (og jeg kunne blive ved med det her omkvæd), plus man har et vers med teksten: ”I hope you get all your shit back together. I hope you know only you can make you better”, så efterlades man med et ønske om lidt færre tekstklichéer smækket sammen, og det føles bare som en endeløs parade af lidt cringy og teenageagtige tekster, der bare ikke rigtig vil stoppe.

Derudover, så er musikken også lidt kedelig. Selvom Nothing More har leveret nogle gode og smukke sange, så føles det meste af den her plade som rockens svar på en plade fra Imagine Dragons. Det føles på en mærkelig måde meget sterilt, masseproduceret og så alligevel ikke som super meget andet musik, man har hørt før inden for rocken. Lyden på den her plade efterlader mig desværre med en lidt syntetisk smag i munden.

All in all, så var det her ikke en sjov plade at skulle anmelde. Den var for lang, kedelig, syntetisk og ikke en plade, jeg har lyst til at lytte til igen.

Jeg håber virkelig, at Nothing More præsenterer os for noget mere spændende musik næste omgang.

ANTAL STJERNER

Nothing More - SPIRITS

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af: Nothing More - SPIRITS. Udgivet 14. oktober via Better Noise Music. Nothing More er netop det, man tænker halvvejs igennem pladen, SPIRITS.   Nothing More er i og for sig egentlig et ret interessant band. Et hardrock/metal-band, der ikke er bange for at eksperimentere med...Mangel på frisk ånd