Alice Cooper

Mordhistorier der fører til en nedgravet rotte

-

Dirt Forge “Ratcatchers”

Find din indre spejder frem og hent en skovl, for nu skal du ud og lede efter Dirt Forge’s nye EP, “Ratcatchers” – den gemmer sig tæt på et mord!

JAGTEN GÅR IND!! Dirt Forge har været så frække at smide deres EP, “Ratcatchers” 5 forskellige steder i landet, og har smidt os koordinaterne på hvor vi kan finde den, de koordinater peger på steder hvor der har været begået mord! Så jeg har været ude i landet og lede efter den!

Jeg dukkede op på Enghavevej, hvor der var begået et mord for en del år siden, mandag eftermiddag og kiggede mig rundt omkring på matriklen, men kunne ikke med det samme se noget, så måtte finde min indre spejder frem, da de jo havde valgt at grave den ned!

Efter lidt graveri i en privat plantekasse, fandt jeg en fin lille frostpose med en død rotte i, aka deres nye EP, “Ratcatchers”! – Så jeg er vel officielt en rottefænger i deres øjne nu??? Tak for det drenge, den skriver jeg på CV’et!

Det er helt klart en sjov måde at starte sin anmeldelse af denne skive på!

Dirt Forge har jeg haft kendskab til et stykke tid nu, og har været fan af deres sludge metal siden jeg lærte dem at kende. De er en bunke drenge der godt kan lide at man ikke tager tingene så seriøst, hvilket vi tidligere også har drillet dem med, i en tidligere koncert anmeldelse.

Jeg fik hørt “Ratcatchers” igennem, og fik hurtigt tænkt tilbage på de koncerter jeg har oplevet dem spille de numre til, det har været nogle fede aftener!

Hvis man kan lide at musikken er tung, og at bassen kan høres, vil man også kunne lide denne skive. De har helt klart lagt energien i at få musikken til at lyde tungt! Dog kunne jeg godt have tænkt mig at man kunne høre Nicolai Lomholt bedre på trommerne, på nogle af numrene, det er som om at de 3 drenge har koncentreret sig meget om at man kan høre guitar og for den sags skyld bassen, frem for trommerne.

Alexander Kolby er helt klart en forsanger der er ond at høre på, det skal der ikke skabes nogen tvivl om, men når det så er sagt, så tror jeg at han skal bruge et par timer på at træne sin stemme, da det lyder som om han presser den lidt for meget, for at lyde dyb nok.

Det hele passer dog godt sammen, når man hører musikken spille, især når det er live, og Yannick Bünger starter et par numre op med sin grungy og tunge bass toner!

Drenge, i har sgu lavet en fornuftig skive, og bliv endelig ved med at spille, så skal i nok blive bedre!!

ANTAL STJERNER

Dirt Forge - Ratcatchers

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Dirt Forge “Ratcatchers” Find din indre spejder frem og hent en skovl, for nu skal du ud og lede efter Dirt Forge’s nye EP, “Ratcatchers" - den gemmer sig tæt på et mord! JAGTEN GÅR IND!! Dirt Forge har været så frække at smide deres EP,...Mordhistorier der fører til en nedgravet rotte