Alice Cooper

Nyt navn og fuld fart frem!

-

  • Daze of June - Heart of Silver
5

Anmeldelse af: Daze of June – Heart of Silver

 

Daze of June, tidligere kendt som Archives of Alaska, har med deres debutalbum bevist, at de kan noget, som vil hjælpe den danske metalscene med at komme ud over den forbandede kant!

 

Daze of June har tidligere fået en ordentlig røvfuld ros af os for deres debut-EP, som udkom ultimo 2016. Den ros fortsætter vi sgu med!

Hold da kæft, hvor er Heart of Silver dog ekstremt godt gennemført!
Producer, Chris Kreutzfeldt, som vi kender fra bandet Cabal, har virkelig, sammen med bandet, gjort et fantastisk stykke arbejde! Det er et album, som er ekstremt godt produceret, og efter min mening det bedste album i 2018… Indtil videre… Ja, året er jo dårligt startet.

Efter mange gennemlytninger af dette album har jeg selvfølgelig også fået et par favoritter af sange blandt andet deres single “June” og numrene “Too Many Epiphanies” og “Nibiru”, som efter min mening er de numre, der kan starte festen fra scenen! For satan, hvor er det svært at sidde stille til så velkomponerede og lækre metalnumre, som Daze of June leverer her! Selv mine kollegaer på mit arbejde har kigget underligt over på mig, når jeg har siddet med headsettet på, skruet op på max og headbanget i takt til den tunge guitar, leveret af både forsanger, Benjamin, og guitarist Sylvester, samt de hurtige og hårdtslående trommer fra Dennis, sammen med bassen, som er indspillet af Chris Kreutzfeldt, men på scenen spilles af bandets nye bassist, Simon.

På nummeret “The Current”, gæster Mirza Radonjica, som de fleste kender fra bandet Siamese og som ejer Prime Collective. At Mirza og Benjamin ikke har sunget sammen på et nummer før nu, er mig en gåde, for er du da sindssyg, det lyder godt!

Daze of June leverer en solid metalcore-plade, som også har fået plads til en lille ballade som det sidste nummer, “Shade”. Her kan man tydeligt høre, hvor dygtig forsanger Benjamin er, for han mestrer den rene vokal, og som man kan høre på resten af pladen også det hårde og hæse skrig.

Jeg tror helt klart på, at Daze of June kan være med til at få den danske metalscene på verdenskortet med så veludført og velkomponeret et album som Heart of Silver!

Jeg glæder mig helt klart til at høre de nye numre live, da det er her, vi kan mærke energien, der er lagt i numrene!

 

Hør pladen her:

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier