Alice Cooper

Overlegenhed hos de underlegne

-

“The Red Beast”, Inferior, 2016

Svenske Inferior er ude med deres anden fuldlængde, og den er på ingen måde underlegen.

Der er gået tre år siden den første fuldlængde kom fra vores brödre hinsidan, men det har ørensynligt været ventetiden værd, for der spares ikke på det letantændelige krudt hos svenskerne. Det er teknikaliteter og knald på fra start til slut.

Lyden kan bedst beskrives som en krydsning af Bay Area Thrash fra Exodus/Slayer med Death Metal-lyden fra Tampa, Florida hos et band som fx Obituary. Der er fræsende Thrash hele vejen igennem, hvor man både finder de obligatoriske, men så sandelige velspillende, soli kombineret med tyngden fra Death Metal.

Legesyg elegance
Man kan blot tage fat i mellemspillet den anden sang på pladen, “Expressed in Murder”, der udover at bryde en anelse med den gængse kompositions-opbynging af den slags thrashede numre også sætter tempoet en anelse ned og lader instrumenterne tage endnu mere fokus (hvis mulilgt).

Henled dernæst også opmærksomheden mod den prima solo, der er at fange – faktisk umulig ikke at blive bidt af – i “Innocence Denied”. Her får melodi-billedet lov til at skue mere frem modsat den almindelige praksisk, hvor melodien ligger lettere hengemt i lydbilledet, hvis den overhovedet er der.

Alt i alt er så overordnet godkendt og flot komponeret udspil fra vores broderfolk, der nok skal tage kegler på en scene!

ANTAL STJERNER

INFERIOR

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

"The Red Beast", Inferior, 2016 Svenske Inferior er ude med deres anden fuldlængde, og den er på ingen måde underlegen. Der er gået tre år siden den første fuldlængde kom fra vores brödre hinsidan, men det har ørensynligt været ventetiden værd, for der spares ikke på det...Overlegenhed hos de underlegne