Alice Cooper

Rock ‘N’ Roll så selv morfar laver pomadehår og rocker med.

-

“St. Prostitute Glorified”, Mighty Music

Dette album giver dig helt klart et smil på læben, og du fornemmer næsten duften af burgere, shakes, olie, benzin og lækre damer!

St. Prostitute er ude med det nye album “Glorified”, som mange måske har ventet på! Dette album er virkelig ramt af rockabilly i forhold til deres debut album “Here Come The Prostitutes”, som udkom i 2012, der havde lidt rock ‘n’ roll over sig, men slet ikke den samme energi som “Glorified”, som er en ren energibombe!

Album coveret er et artwork af Martin “Love Gun” Jensen!!

St. Prostitute, som består af Fussy Korsholm (Vokal / Rytmeguitar), Morten Korsholm (Lead Guitar – Backing Vokal), Jack Andy (Trommer – Backing Vokal), Jones Bak (Bass – Backing Vokal) og sidst, men ikke mindst, Kris Freeze (Guitar – Backing Vokal), turnerede i 2010 i USA, på mange forskellige spillesteder, og mon ikke at de har hevet en del inspiration fra dette? De fik æren af at åbne fredagsrock i Tivoli i 2011 sammen med bandet Pretty Maids. De spillede foran 12.000 mennesker den aften.

“Glorified” er helt klart et gennemført album, hvor der ikke har været nogen tvivl om hvordan det skulle lyde hele vejen fra start til slut. Der er rå stemme, og guitar med lækre melodier, samt et tromme og bass spil, som samler hvert enkelt nummer op til lækker en gourmetmenu som Noma kunne have serveret. Det er et album, jeg sagtens kunne se mig selv høre på fuld drøn, ned igennem road 66, eller bare strandvejen herhjemme.

Fussy, har som beskrevet tidligere, en rå og lækker stemme, men den kunne godt have været brugt mere flittigt, da den ikke bevæger sig meget ud over grænserne, som måske kunne have gjort det sidste til dette album, det hjælper dog at han får hjælp af sin bror Morten og resten af de rockede rødder i bandet. Det er et generelt rocket album, men der sker lidt ekstra når de smider en solo, leger med lyden, og bare hamre derudaf med rå tråd, der bliver høvlet løs på, samt trommer der vælter et beat ud gennem højtalerne som en fiskekutter på lattergas.

Generelt er der mange af denne type bands oppe for tiden, med rock ‘n’ roll som tema, som for eksempel Grumpynators, Volbeat og Nekromantix, det gør at man måske kan køre lidt surt i den genre, men jeg vil være ærlig og sige at, St. Prostitute ikke har slukket min tørst, for rock ‘n’ roll / rockabilly endnu, da de levere et helt igennem fuldendt album med fed musik hele vejen!

St. Prostitute holder release party af dette album d. 8 aug. 2015 på Zeppelin Bar i København, i samarbejde med Mighty Music – så tag derind og få en fed aften, med fed musik!!

ANTAL STJERNER

St. Prostitute Glorified

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

“St. Prostitute Glorified”, Mighty Music Dette album giver dig helt klart et smil på læben, og du fornemmer næsten duften af burgere, shakes, olie, benzin og lækre damer! St. Prostitute er ude med det nye album “Glorified”, som mange måske har ventet på! Dette album er...Rock ‘N’ Roll så selv morfar laver pomadehår og rocker med.