Alice Cooper

Skal du på tur med Bullet Train Blast?

-

Bullet Train Blast “Shake Rattle Racing”, Mighty Music

Det aarhusianske band Bullet Train Blast er klar med deres 3. album “Shake Rattle Racing”. Rock ‘n’ Roll toget er på rette spor og der er hverken sparet på kul, energi eller appetitvækkere. Der er kun en vej og det fremad.

Toget kommer stille og roligt op i fart med åbneren “Shake Rattle Racing”, med sin western inspireret intro og lækre guitar solo kommer vi godt fra start og med “Head above Water” får man lige repeteret hvorfor dette tog ikke skulle kunne kører af sporet.
Der bliver for alvor skovlet kul på kedlen med riffet i “Game Over”, som kun er et buldrende tog værdigt og med et catchy sing-a-long omkvæd er den en fryd for øregangen.

Der er ikke ændret meget på lyd og stil siden sidste album “Nothing Remains” fra 2012, men bandet beviser flere gange på dette album at de er i stand til at skrive gode melodier og “Right Reasons” er ikke en undtagelse. En sang hvor man lige får pulsen ned, men det er albummets absolutte genistreg.
Toget brager igen fremad som en tung velsmurt maskine med sangene “Broken” og “Oh Desire” der sørger for mere af den guitarbaserede hard rock, det leder tankerne mod bands som Airbourne og Slash.

Med de sidste sange “Rock’n’Roller” og “The Fighter” giver Bullet Train Blast alt hvad remmer og tøjler kan holde og man bliver faktisk i tvivl om toget standser ved endestationen eller om den bare brager lige igennem hvor sporet ender.

Med Simon Brøchner på trommer og Jacob Ellerup på bas, får de skovlet den rigtige mængde kul på kedlen. Niels Hyttel og Henrik “Heinz” Jacobsen spiller tung rytmeguitar og lækre guitarsoli, der holder vand så godt, at motoren lige præcis undgår en pinlig overophedning. Martin Larsens rå, slebne stemme, giver præcis den rigtige mængde luft til forbrændingen, for at holde maskineriet kørende.

Det kan til tider dog virke som om at man har hørt meget af det før og der mangler ligesom noget der gør at Bullet Train Blast skiller sig ud fra andre bands i genren.
Men tvivl ikke, bandet har med “Shake Rattle Racing” skabt en vellykket hard rock skive, som indeholder alle elementer der skal til for at holde det bankende rock hjerte intakt.

ANTAL STJERNER

Bullet Train Blast - Shake Rattle Racing

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Bullet Train Blast "Shake Rattle Racing", Mighty Music Det aarhusianske band Bullet Train Blast er klar med deres 3. album “Shake Rattle Racing”. Rock ‘n’ Roll toget er på rette spor og der er hverken sparet på kul, energi eller appetitvækkere. Der er kun en...Skal du på tur med Bullet Train Blast?