Alice Cooper

Skrig, munkekor og guld for ørevoksen!

Parkway Drive “IRE”, Epitaph

Parkway Drive har gjort det! De har præsteret at smide en genial plade på gaden! Den er gennemført og gennemtænkt til sidste detalje med skrig, munkekor, tung tråd og lækre trommer!

Det nye album IRE fra Parkway Drive udkommer i morgen, og hold nu kæft en plade!

Det står ikke stille på noget tidspunkt!

Når man som jeg tidligere har hørt en del fra det Australske band, som har lidt år på bagen, så ved man godt at de kan lide at have fart over feltet!

Dette album starter lækkert ud med en fed intro af nummeret Destroyer.

Det er en intro, som får dig ud på kanten af hvad en din dertil indrettede har plantet sig i, og venter spændt på hvad der kommer til at ske.

Vi har en rolig start og så går det ned… Vi er klar til en gang høvl fra bandet, der kommer fra den anden side af jorden.

Albummet er en lækker blanding af guitarsoli, hurtige trommer, munkekor og skrålen fra forsanger Winston McCall som bare ikke sidder stille på stolen! Der bliver skreget med alle kræfter han har i sig, og han er blevet bedre, det kan man tydeligt høre!

Winston og resten af bandet har formået at lave en gennemført plade, som de i april 2014 annoncerede med, på deres instagram, at de var gået i gang med at indspille.

De har brugt over et år på at få denne skive på plads, og har undervejs hældt et par singler ud af ærmerne, som i sikkert allerede har headbanget med til!

Albummet har et par rolige numre, og med rolige mener jeg, numre hvor man rocker stille og roligt med… Det varer dog ikke længe før de så giver den gas igen, og din headbanging så går amok!

“Jeg håber i hvert fald der er en massør derude, som kan hjælpe mig nu, efter at have hørt dette album!”

Hvis i endnu ikke har hørt Parkway Drive, så er det et metalcore band, som minder lidt om Killswitch Engage og As I Lay Dying, så gør jer selv den tjeneste, og tag et lyt til singlerne “Vice Grip”, som der virkelig er drøn på, og så “Crushed”, som er i den helt anden ende, der er munkekor, tung guitar og trommer der ændre din hjerterytme!

Det er uden tvivl et af årets bedste albums, efter min mening!

Keep up the good work boys!!

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar
Indtast venligst dit navn her

REVIEW OVERVIEW

Parkway Drive - Ire

Discover

Latest

Mørkets vanvidsinducerende mesterværk

Anmeldelse af: Anaal Nathrak - "Endarkenment". 02. oktober 2020 via Metal Blade. Anaal Natrahkh har skrevet formørkningstidens ekstremmetalliske manifest En af de ting, der er sværest...

Coreys middelmådige fandenivoldskhed tydeliggøres

Anmeldelse af: Corey Taylor - "CMFT". Release: 2. oktober 2020 via Roadrunner Records/Warner Music. “CMFT must be stopped … CMFT can’t be stopped” - Aargh,...

Tygers taber terræn

Anmeldelse af: Tygers Of Pan Tang - Ambush (reissue). Release 18. september 2020 via Mighty Music/Target Group.   Britiske Tygers Of Pan Tang er særdeles aktive...

Lidt fra hver ende af spektret

Anmeldelse af: Raise Your Horns 2020. Musikhuzet, Rønne. 11. - 12. september. Del 2 af 2. Hvor førstedagen af årets udgave af Raise Your Horns-festivalen...

Det skete – rent faktisk – i de dage!

Anmeldelse af: Raise Your Horns 2020. Musikhuzet, Rønne. 11. - 12. september 2020. Del 1 af 2. Det er næsten ikke til at tro, men...