Alice Cooper

Stormvejr!

-

Anmeldelse af Vile Retribution “Global Chaos”, 04. januar 2017.

Jeg er lige landet efter årets første snestorm på Bornholm, som skabte lidt kaos på vores lille ø. Den er nu vel overstået, men jeg ramlede så ind i et nyt stormvejr, næsten stormende kuling, da jeg satte Global Chaos”af københavnske Vile Retribution igang på afspilleren

Af: Thomas Stibolt

De to svende, Rasmus og Jonas, som Vile Retribution normalt består af, lover tempofyldt og melodisk dødsmetal med aner fra blackmetallen, og det får man fra første sekund!

I anledningen af indspilningen af Global Chaos har Rasmus Laurberg Hansen (Guitar) og Jonas Dehn (Trommer) hentet hjælp hos Johnny Nilsson (Vokal) og Michael Østergaard (Bas). De har indspillet albummet i øvelokalet, og det samlede lydbillede er ganske godt, dog har jeg det lidt svært med lilletrommen i et par numre.

Jeg vil gerne fremhæve sangene “Nocturnal Oblivion” og “Imperfect Vital Scorn”, som er to numre lige efter min smag med både tempofyldte, men også mere stille passager og en god melodisk guitarsolo i sidstnævnte. Andre numre byder også på guitar soli, men flere af dem virker på mig kaotiske, og guitarsoli har aldrig været blandt mine favoritelementer, men musiksmag er jo heldigvis så forskellig.

Alt i alt en ganske fin debut, og jeg glæder mig til at se, hvad Vile Retribution finder på i fremtiden. Om de forbliver et tomand-studiesprojekt, eller om de får blod på tanden og hverver faste medlemmer og kaster sig ud i en gang koncerter og får rusket folk godt og grundigt igennem med deres stormvejr af Døds-Black.

 

ANTAL STJERNER

Vile Retribution - "Global Chaos"

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Vile Retribution "Global Chaos", 04. januar 2017. Jeg er lige landet efter årets første snestorm på Bornholm, som skabte lidt kaos på vores lille ø. Den er nu vel overstået, men jeg ramlede så ind i et nyt stormvejr, næsten stormende kuling, da...Stormvejr!