Alice Cooper

The Interbeings industrielle revolution

Anmeldelse af: The Interbeing – Among the Amorphou”. Release 23. juni 2017 via SVP.

The Interbeing er på ingen måder easy listening; de kræver lytterens fulde opmærksomhed.

Både fordi deres nye album, “Among The Amorphous”, er tungt, og tempoet er hurtigt, men også fordi deres musik kan karakteriseres som “matematik-metal” – meget teknisk og industrielt.

Sangene “Sins Of The Mechanical”, “Deceptive Signal” og ”Pinnacle Of The Strain” minder lidt om Gojira og Children of Bodom med samme progressive og aggressive attitude, hvilket kun er positivt.

Forsanger Dara Toibins vokal er lige så skarp som på debuten, “Edge of the Obscure”, fra 2011. Han mestrer både growl og clean vokl plus den fandenivoldskhed, som gør det endnu mere overbevisende.

Der er brugt en masse effekter og rytmer, hvilken er en fryd for øret. Albummet kræver derfor flere gennemlytninger, før melodierne og omkvædene sætter sig fast. Men når så er kommet på hjernen, vokser de, og man lægger mærke til flere nuancer i lydbilledet.
Deres sound er meget genkendelig, hvilket jo er en styrke, men deres numre har desværre stor risiko for at flyde sammen – de kan nemt lyde ens for det utrænede øre.

Der er ingen store episke sing-along-sange, men det er heller ikke nødvendigt, når man i stedet kan headbange i takt til numrene. Men jeg savner det alligevel en lille smule.

The Interbeing er ved at revolutionere industrial metal-musikken, ligesom førnævnte Gojira har gjort det. Men der er lidt vej endnu, og det er også fair i og med, dette kun er deres andet udspil.

Jeg giver The Interbeing og “Among The Amorphous” 4 store stjerner ud af 5 for et solidt og stærkt album, der kun har nogle få skønhedsfejl.

EFTERLAD ET SVAR

Skriv din kommentar
Indtast venligst dit navn her

REVIEW OVERVIEW

The Interbeing - "Among the Amorphous"

Discover

Latest

Tygers taber terræn

Anmeldelse af: Tygers Of Pan Tang - Ambush (reissue). Release 18. september 2020 via Mighty Music/Target Group.   Britiske Tygers Of Pan Tang er særdeles aktive...

Lidt fra hver ende af spektret

Anmeldelse af: Raise Your Horns 2020. Musikhuzet, Rønne. 11. - 12. september. Del 2 af 2. Hvor førstedagen af årets udgave af Raise Your Horns-festivalen...

Det skete – rent faktisk – i de dage!

Anmeldelse af: Raise Your Horns 2020. Musikhuzet, Rønne. 11. - 12. september 2020. Del 1 af 2. Det er næsten ikke til at tro, men...

Chill Anselmo

Anmeldelse af: En Minor - When The Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out. 04. september 2020 via Season of Mist. Der skrues op...

Fotoreportage: Artilley + Manticora

Fotoreportage fra: Artillery + Manticora. Amager Bio, Kbh. 04. september 2020. Hvordan ser metalkoncerter ud anno efteråret 2020 i denne tid? Det kan du få...