Alice Cooper

Therapy? – Wacken 2016

-

Anmeldelse af Therapy?, Wacken 2016, W:E:T Stage

En terapi for sjælen, der blev jappet lidt for hastigt deruaf

Jeg kan måske lyde svær at gøre tilfreds, når jeg egentlig tidligere klandrede Myrkur for at være for indadvendt til et arrangement som Wacken. For nu er jeg lidt efter irerne i bandet Therapy? for at jage lidt for meget med deres set, selvom jeg er med på, at de effektive tyskere dernede i maskineriet ikke efterlader meget pusterum mellem de forskellige kunstnere – i hvert fald ikke her i teltet ved Headbangers Ballroom-scenen.

Måske var det derfor netop overståede amerikanere i The Black Dahlia Murder på Hedbanger Stage, der havde sat tempoet lidt for højt for irske Therapy? med deres alternative rock/Punk Rock at følge efter.

For i hvert fald blev bandets relativt korte sange, med nok et af deres største hits “Screamager” og et herligt Joy Division cover af sangen “Isolation” som noget af hovedfokus, nærmest hastet igennem, som skulle de nå flyet hjem lige bagefter.

Ja, os så (selvfølgelig) et kip med den irske hat til Lemmy, da vi lige fik et omkvæd fra den – undskyld udtrykket – udødelige “Ace of Spades”.

Men tidspunktet taget i betragtning (omkring midnat) var det nok også den slags, som den gennemsnitlige festivalgænger på det tidspunkt havde brug for: Letfordøjelige korte sange, som man kunne sluge så nemt som den næste fadøl.

En gennemført god koncert trods alt, for bandet virkede – uanset tempoet – glad for at optræde på Wacken og feste med os.

ANTAL STJERNER

Therapy?

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Therapy?, Wacken 2016, W:E:T Stage En terapi for sjælen, der blev jappet lidt for hastigt deruaf Jeg kan måske lyde svær at gøre tilfreds, når jeg egentlig tidligere klandrede Myrkur for at være for indadvendt til et arrangement som Wacken. For nu er jeg...Therapy? - Wacken 2016