Alice Cooper

Vampires of the Caribbean

-


  • Hollywood Vampires

4.5

Anmeldelse af Hollywood Vampires – Fredagsrock i Tivoli d. 8 juni 2018.

 

Tørt og rygende græs, kolde øl og massere af klassikere. En smuk aften i Tivoli.

The Hollywood Vampires: Få meter fra Tivolis kendte piratskib ventede tusinder på captain Jack Sparrow og hans entourage af de bedste vampyrer, som Hollywood har til rådighed.
Det amerikanske band med blandet baggrund, alder og talent skulle lægge Tivoli helt ned med deres fantastiske covernumre og enkelte hjemmestrikkede alle i bedste rock-stil.
Bandet, med Alice Copper som frontmand, lagde ud med lidt dårlig mikrofonlyd, så det var svært at forstå, hvad der blev sunget, men efter det første nummer var det rettet, og så skulle vi ellers rocke!

Det var meget tydeligt at se, hvem der kom for den gamle rock, og hvem der kom for Johnny Depp, men selv sidstnævnte opdagede hurtigt, hvor godt et miks bandet var, og hvor god musik de spillede.

Med cover numre som “Break On Through (To the Other Side)” og “Ace of Spades” var der ingen tvivl hos unge som gamle om, at disse gutter kan noget specielt.
Med lange og meget præcise guitarsoli og en trommeslager med et kæmpe overskud til at spinne trommestikkerne i hænderne, alt imens han spillede en hård solo, viste gruppen, at de ikke bare er kendte ansigter fra “The Strip” i Hollywood, men derimod et seriøst band med stor respekt for musikken og for andre kunstnere.

En flot hyldest til David Bowie med hans nummer “Hero”. Derudover spillede Joe Perry smukt “Sweet Emotion” fra hans andet band, Aerosmith.
Selv Johnny Depp leverede med bandets eget nummer “Convict” en flot bluesstemme til det ballade-inspirerede nummer.
Hele denne fantastiske aften blev sluttet af med en medley af Alice Coopers “Schools Out”, som endte i Pink Floyds evige klassiker “Another Brik In The Wall” til alles store glæde.

Bandet, som har taget deres navn fra Alice Coopers musikbar fra 1970’erne, hvor blandt andet Keith Moon og John Lennon var at finde til tider, leverede en af de nok bedste rockkoncerter, jeg har haft æren af at opleve.

Tydeligvis et seriøst band, jeg gerne ser igen.

Se galleriet fra Mark Stoumann herunder:

Share this article

Recent posts

Symfoniske metervarer

Anmeldelse af: Therion - Leviathan. Udgivet 22. januar 2021. Nuclear Blast Records. Inspireret som et greatest hits-album, men uden genhørets glæde.   Ifølge eget udsagn er Therions...

Wardrunas vilde hvide ravne rammer rigtigt

Anmeldelse af: Wardruna - Kvitravn. Release d. 22. januar 2021 via Columbia/Sony Music.    Kvitravn betyder “hvid ravn”. Hvid symbolisere bl.a. det rene og uskyldige, mens...

Genopdagelser i 2020 – 5 udvalgte

I en tid, hvor alt aflyses til højre og venstre, kunne det synes, at det mest naturlige i verden for en metalentusiast ville være...

Årsliste 2020 for Amanda

Vi er ikke færdige med at kigge på dig, 2020! Vores fotograf Amanda har også set lidt på de ting, der skete - og ikke...

Wolf Devil: “Vi går efter toppen!”

  Pludselig var de der: Wolf Devil! De har polariseret den danske metalscene på godt og ondt. Er det nyskabende? Er det elendigt? En ting...

Popular categories