Alice Cooper

Wargasm – en okay konklusion af eufori og vold

-

Anmeldelse af: Wargasm. Gehenna, Copenhell. 15. juni 2022. 

 

“Drink, fuck, fight, love”. Så er vi i gang!

 

Foto: Anders Groos Mikkelsen

Sofia Schmidt (forsanger i Ethereal Kingdoms) er konferencier på Gehenna-scenen og bød publikum velkommen og introducerede Wargasm med en svada om dem og afsluttede med at spørge: “Kan I mærke det?”, hvortil ALLE råbe: JA!

Wargasm er elektronisk punket metal a la Sex Pistols og The Prodigy, men mere nutidigt. Publikum var med, men måske skyldes det mere de to års ventetid end selve bandet, da ikke mange sang med. Men bandet og specielt de to sangere (guitarist, Sam Matlock, og bassist, Milkie Way) gjorde deres for at piske en intens stemning op. 

De tre andre bandmedlemmer var mere anonyme f.eks. en gut, som stod bag en åben, vandret-liggende guitar-lignende kasse med åbent låg. Det var ikke tydeligt, om han spillede keyboard, turntables/DJ eller noget tredje. Men trommeslageren og den anden guitarist gjorde op for det. 

Under sangen “Pyro Pyro” opfordrede de for anden gang til circlepit/moshpit, og så skete der noget. Way sagde, at det var første gang, de spillede den sang med pyro-ild, hvilket virker lidt usandsynligt, men pyt – vi tager det hele med! Matlock komplimenterede flere gange de crowdfsurfende publikummer for til sidst selv at surfe crowdet.

De afsluttede koncerten med at synge de to første linjer af “Fuel” (af Metallica): “Gimme fuel, Gimme fire / Gimme that which I desire, ooh!”. Modigt, lige inden Metallica selv spiller, men god afslutning.

På bagtæppet af scenen stod der: “A sordid conclusion of europhoria and violence”. Wargasm var knapt så sordid/elendige – det var mere okay: det var kun delvist euroforisk og voldelig, men det var en god start på Copenhell! 2,5 stjerner til briterne. 

 

Se flere billeder af Anders Groos Mikkelsen herunder:

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Wargasm

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af: Wargasm. Gehenna, Copenhell. 15. juni 2022.    "Drink, fuck, fight, love". Så er vi i gang!   Foto: Anders Groos Mikkelsen Sofia Schmidt (forsanger i Ethereal Kingdoms) er konferencier på Gehenna-scenen og bød publikum velkommen og introducerede Wargasm med en svada om dem og afsluttede med at...Wargasm - en okay konklusion af eufori og vold