Alice Cooper

MAD-koncertgænger: Kristian Sloth

-

Guitaristen i I’ll Be Damned Kristian Sloth er det næste levende billede i voxpoppen.

 

Fotograf: Nicklas Ø. Jensen

 

Hvorfor tager du til koncerter?

Jeg tager hovedsageligt til koncerter for at opleve musikken og bandets performance live. Det sociale aspekt kan også noget – især med de lidt mere nicheprægede ting. Hader store fadølskoncerter med mange mennesker 😂.

 

Hvilken koncert har været den fedeste for dig?

“Fedeste nogensinde!? Uha… Hvis jeg kun skulle nævne én, ville det nok blive Zeal & Ardor på Voxhall i 2019. Det var en vanvittig aften!”

 

Hvilken koncert var så den værste?

“Det må jo nok være en Red Hot Chili Peppers-koncert…” 

 

Er der en artist, som virkelig har fanget din opmærksomhed for nylig?

“Hvis vi kigger internationalt, vil jeg fremhæve Devil Master – ung party-black fra Philadelphia. Ser dem på Brutal Assault til sommer og glæder mig max! Herhjemme er der knald på alt muligt, og hvis du ikk’ har fattet det endnu, så få hørt noget Swartzheim og Persecutor i en fart!”

 

Hvad er den bedste festival i Danmark?

Roskilde Festival. Har været der 17 gange, og selvom det er ved at være nogle år siden, og deres program langt fra appellerer til mig i dag, har Roskilde fattet, at de er der for de unge, og de bliver ved med at være aktuelle for den næste generation. Respekt for det!

 

Hvilket år var Copenhell bedst ifølge dig?

“Alt klappede i 2022. Det handlede selvfølgelig om, at musikere såvel som publikum såvel som arrangører havde savnet at blive luftet – og det kunne mærkes. Alt var fedt. Ellers kunne jeg virkelig godt li’ Copenhell i starten, da det hele var lidt mindre 😅”

 

Spiller du selv i et band?

“Jeg spiller selv guitar i I’ll Be Damned. Fang os live!”

 

Hvad er din all time favorite artist eller subgenre?

Jeg har svært ved at udnævne en all time artist. Det kunne være The Night Flight Orchestra eller Judas Priest i dag, og Dødheimsgard eller Beatles i morgen. Pt. lytter jeg mest til black, men jeg holder meget af det hele…

 

Har du nogle musik-relaterede tatoveringer?

“Jeg har vores bandlogo tatoveret på håndleddet. No regertz!! Og engang jeg solgte merch for Baest i Letland, fik vi alle tatoveret den samme mongolske dæmon i løbet af nogle timer. Dét er helt klart musikrelateret!”

 

Hvor kan vi finde dig til den næste koncert?

Hmmmmm den næste koncert jeg har billet til, må være NOFX’s afskedsshow i Den Grå Hal til maj. Men næste weekend kan jeg sikkert findes til Double Space på Amok eller Cynic på Voxhall. Og så skal vi allesammen se Plaguemace og Nakkeknaekker varme Crypta heelt op på Radar. Ellers ses vi på Escobar! Møz 😘

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier