Alice Cooper

Junkyard Drive – Sin & Tonic

-

Anmeldelse af: Junkyard Drive – Sin & Tonic, udkommer d. 17 februar 2017

Rock og rul for fuld smadder! Mine højtalere kan ikke mere!

Som I nok kan se ud fra, hvad jeg har skrevet herover, så blev der fandme skruet op, da denne plade blev sat på anlægget!

Junkyard Drive har lagt en hel fest ned på deres nye album, Sin & Tonic, så man har på ingen måde lyst til bare at sidde stille og høre dette album uden at røre en muskel, nej, her skal der hoppes, skråles og headbanges, så selv en skaldet bliver langhåret!

Sin & Tonic er et album fuld af Rock’N’Roll og fest! Søren Andersen fra Medley Studios har været producer på denne fede plade, og du kender ham sikkert fra Electric Guitars, hvor de har lidt den samme lyd.

Drengene har været på tour i USA og Sydamerika for at spille nogle af de nye numre, og ifølge bandet selv gik det over al forventning, og så var der oplevelser undervejs, som de nok aldrig glemmer, men det kan vi jo snakke med dem om en dag, så I andre kan høre det!

Under indspilningen af dette album blev drengene afbrudt af en knægt, som de fleste teenage tøser i dagens Danmark ville dø over at møde, nemlig Justin Bieber… Ja, det er ikke en skrivefejl, Junkyard Drive blev afbrudt af Justin Bieber, da de var i gang med at indspille Sin & Tonic i Medley Studios i København, fordi han ville indspille noget musik selv. Det gjorde, at drengene måtte vente seks timer med at indspille, de fik så en lille jamsession med Justin Bieber derefter.

Nå, tilbage til, efter min mening, årets album… Ja, jeg ved godt at året næsten ikke er startet, men jeg har allerede en favorit, når man hører forsangeren Kristian Johansens rå og sprøde stemme i samspil med resten af bandet, kan man ikke andet end elske det! Sin & Tonic er et album, jeg ville kunne hvor som helst og når som helst. Jeg har nu hørt det hjemme i stuen på fuld smadder og på arbejdet, og nu ser jeg frem til at høre den i sommerens sol, enten i bilen med ruderne nede eller i haven med en kold øl i hånden!

Junkyard DriveJeg glæder mig til at komme til flere af jeres koncerter og holde en fest med jer til den lyse morgen!

 

Se bandets seneste video Geordie herunder, som har taget Danmark med storm!

ANTAL STJERNER

Junkyard Drive - Sin & Tonic

Del denne artikel

Seneste artikler

De pæne metalmøer

Fest som i ’99!

De heldige helte

Populære kategorier

Anmeldelse af: Junkyard Drive - Sin & Tonic, udkommer d. 17 februar 2017 Rock og rul for fuld smadder! Mine højtalere kan ikke mere! Som I nok kan se ud fra, hvad jeg har skrevet herover, så blev der fandme skruet op, da denne plade blev...Junkyard Drive - Sin & Tonic