Alice Cooper

Bersærk gik grassat

-

Anmeldelse af Bersærk, Pandæmonium, Copenhell

Blandt mange fremskydende rock- og metalbands i den danske sfære, står Bersærk ud som noget for sig.

Vi har tidligere anmeldt Bersærks plade “Mulm” her på sitet, hvilket egentlig bare lagde i kakkelovnen til, at vi ville se, om gruppen semi-stoner tilgang, metal-attitude og danske lyrik ville gå godt i spænd live.

Det bliver et eklatant “Ja!” herfra!

Ofte skal bands bruge fiksfakserier og alskens afskygninger af “koder” for at kunne fungere live, men her var den rene uforfalskede vare, der bare skulle have et gedigent spark i løgposen fra scenen på Copenhell. Uden så meget pis, røgslør eller spejle.

Det var endvidere forfriskende at opleve metallen bliver fremført på dansk uden det lød som om, at fraseringerne blev kæmpet ind i en engelsk sangskrivnings-formular. Casper Roland Popp i front er hermed døbt den danske metals svar på Kim Larsen.

For hvordan manden formår at gå amok og holde liv i sin smøg er imponerende! Der var heller ikke så meget fikumdik mellem numrene – vi skulle bare ud over stepperne.

Redaktionen blev faktisk så betaget af dem, at vi både så dem på Roskilde Festival og fanger dem til Dirty Days of Summer på BETA til august, hvor der kommer en fotoreportage af bandet helt tæt på.

Hold derfor både øje med de drenge og Metal A Day \,,/

ANTAL STJERNER

Bersærk

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Bersærk, Pandæmonium, Copenhell Blandt mange fremskydende rock- og metalbands i den danske sfære, står Bersærk ud som noget for sig. Vi har tidligere anmeldt Bersærks plade “Mulm” her på sitet, hvilket egentlig bare lagde i kakkelovnen til, at vi ville se, om gruppen semi-stoner...Bersærk gik grassat