Alice Cooper

Rockende fødselsdag

-

Anmeldelse af SEA og Libido Overdrive, High Voltage, 30. juli 2016.

Hvis man skal fejres i rockens tegn, kan man lige så godt gøre det med stil og godt selskab

Dansk rocks enfant terrible Martin Jensen, AKA Love Gun, havde inviteret os alle sammen forbi til at celebrere endnu en tur rundt om solen for ham på hans rock-klub High Voltage i det indre københavn – og når det musiske traktement består af danske SEA og Libido Overdrive, skulle man da være et afdanket skarn, hvis man ikke kiggede forbi.

Libido Overdrive
Med et brøl fra forsanger Mikkel og et ordentligt skud konfetti til lyden af første nummer “Ride it Out” blev fødselsdagsfesten ligesom bragt fra start.
Det var sleazy på den hard rockende måde med alskens tricks, uden deres sceneshow på noget tidspunkt virkede forceret eller teatralsk. Det var sand for dyden et bravt foretagende på scenen med energisk indlevelse fra alle medlemmer.
Vi fik serveret – samtidig med de dejlige øl fra baren – en god pose blandet bolsjer fra deres seneste EP “Nymph” samt ældre numre.
Eneste lettere hanke var, som jeg hørt det hvisket i krogene, at sangene havde en tendens til at være ensformige i udtrykket, men til sådan en rockende fødselsdagsfest her, var det ingen skam, at vi aldrig endte i decideret ballade-materiale eller tungt fræsende mædl. Vi ville have fest, og det fik vi.

SEA
Det er vist ingen hemmelighed, at redaktionen her erovenud begejstret for SEA med deres moderne version af retrorock forstået på den måde, at her ikke er tale om letspillede genindspilningerne fremført uden sjæl.
Alle, som i ALLE, medlemmer af SEA er umanerlige dygtige musikere, som vi også rapporterede om fra Nordic Noise i år, der kan lire en flot sammensat solo afsted sammen med velplaceret trommeleg. De sammenblander deres egen lyd med de bedste elementer fra vores nulevende til afdøde helte. Det gyngende groove fra Blue Öyster Cult til melodierne fra ZZ Top og videre til lettere tyngde fra fx Black Stone Cherry.
Superlativerne står i kø, men lad os bare konkludere, at vi ser frem til næste udspil fra SEA, og det var et gedigent godt valg at hyre drengene til at være sidste musikalske brag til denne fødselsdagsfest.

Vi ser frem til næste år til din 42…. øh, 28 års fødselsdagsfest, Martin. Du holder sgu nogle meget fede fester \,,/

Libido Overdrive. Foto: Denice Bjørndal
Libido Overdrive. Foto: Denice Bjørndal
Libido Overdrive. Foto: Denice Bjørndal
Libido Overdrive. Foto: Denice Bjørndal
Libido Overdrive. Foto: Denice Bjørndal
Libido Overdrive. Foto: Denice Bjørndal

ANTAL STJERNER

Libido Overdrive
SEA

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af SEA og Libido Overdrive, High Voltage, 30. juli 2016. Hvis man skal fejres i rockens tegn, kan man lige så godt gøre det med stil og godt selskab Dansk rocks enfant terrible Martin Jensen, AKA Love Gun, havde inviteret os alle sammen forbi til...Rockende fødselsdag