Alice Cooper

Så er den ged barberet

-

Anmeldelse af Slipknot. Helviti – Copenhell. Fredag d. 16. juni 2023.

Med lave forventninger kan man kun blive overrasket.

Fotograf: Tommy Skøtt.

Dette er 7. gang jeg ser Slipknot. Sidste gang blev jeg ret skuffet, så jeg havde ikke så store forventninger til aftenens show. Koncerten startede, lidt overraskende, ud med “Prelude 3.0” og “The Blister Exists”. Det lovede allerede godt! Derudover fik vi både de særlige “Purity” og “Snuff”, hvor specielt sidstnævnte var en rørerende oplevelse.

Scenen havde samme opbygning som i 2019 og 2020, Corey Taylor virkede næsten træt af indpiskeren, som han plejer, og snakkede mindre end normalt. Godt nok sagde han at har haft problemer med stemmen den sidste 1½ uge, men stadig lidt sløvt.

Selvfølgelig fik vi også “Wait and Bleed”, “Eyeless” og mange af de andre klassikere fra Iowa og self-titled, men det dem havde jeg ikke alle behov for at høre igen. Der var mange småpauser efter hvert 2.-3. nummer, som ødelagde flowet lidt.

Slipknot spillede absolut en god koncert, men til gengæld føltes det bare som endnu en dag på kontoret, som bare skulle overståes.

Se mini-galleriet af Tommy Skøtt.

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

ANTAL STJERNER

Slipknot

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Slipknot. Helviti - Copenhell. Fredag d. 16. juni 2023. Med lave forventninger kan man kun blive overrasket. Fotograf: Tommy Skøtt. Dette er 7. gang jeg ser Slipknot. Sidste gang blev jeg ret skuffet, så jeg havde ikke så store forventninger til aftenens show. Koncerten startede,...Så er den ged barberet