Alice Cooper

Sons of Death Valley – Fathers of The Free

-

  • Sons of Death Valley - Fathers of The Free
5

Anmeldelse af: “Sons of Death Valley – Fathers of The Free” udgivet d. 12 maj 2017 via Prime Collective.

Nyt album med en langt bedre lyd og heftige riffs fra de gale cowboys!

Sons of Death Valley var ude med et nyt album, “Fathers of The Free”, den 12. maj, og jeg tog en lytter til albummet for lige at få hørt resten af det, som deres allerede udgivne singler fra pladen lagde op til.

Bandet har allerede været ude med singlerne “Path of The Righteous” og “Three Finger Jack”, og jeg må sige, at jeg efter at have hørt de to singler ikke kunne vente med at få fingrene i deres kommende album, for det er tydeligt, at bandet har fundet deres plads!

Sons of Death Valleys musik er helt klart hård Rock’n’Roll, men med det nye album læner de sig mere op ad dødsmetallen end Rock’n’Roll og alligevel ikke, for der er elementer af ekstremt tunge riffs og screamo/growl, som gør musikken tungere end ens egen dunk juleaften, og så er der ren sang, som gør, at du alligevel kan klare en småkage mere fra fadet.

Forsanger Dan Christensen er helt klart blevet en meget bedre forsanger, end han var på bandets første album, “The Day Of Reckoning, man kan tydeligt høre, at han har arbejdet med sin stemme for at gøre den mere stabil og rå, hvilket han er kommet godt i mål med!

Generelt har musikken forbedret sig hos bandet. Guitaristerne Lars og Stefan har været i guldminen og fundet de tunge riffs frem; er du gal, det lyder fucking godt!! De tunge riffs passer ekstremt godt sammen med den tunge rytme, som trommeslager Kim og bassist Torben ligger for dagen.

Nummeret “Fight Song” får dig til at føle, at du bliver lammetæsket med hurtige rytmer og tunge slag, og jeg kan sige, at med den nyeste musikvideo dertil, bliver der delt øretæver ud, så det basker, så hvis du selv føler, at du fik et par næver i ansigtet af Lars´ tunge riffs, så tjek videoen herunder!

På nummeret “The Undertaker” har bandet valgt at få trompet ind på den sidste del af nummeret. Man tænker lige “What the fuck?” til at starte med, men man bliver bidt at lyden og nyder det til sidste trut!

“Fathers of The Free” er et virkelig veludført album, og med den nye energi og kampgejst, vi får fra bandets fem medlemmer, er det et af de vildeste og mest energiske danske albums, jeg til dato har hørt.

Jeg har oplevet bandet live mange gange, og jeg vil helt klart anbefale folk at tage til deres koncerter, især efter at have hørt deres nye album, så hvis I endnu ikke har haft chancen, så skal I gøre det. For selv om lyden ikke er i top og lyset stinker, eller det hele bare er perfekt, så er der festgaranti når bandet står på scenen! Drengene her kan mildest talt få selv en knastør revisor til at headbange hårdere end en indavlet sønderjyde kan banke et søm i en træstub!

De gale cowboys har for nyligt holdt releaseparty på rockbaren High Voltage i København, hvor deres nye single/musikvideo også blev vist for de fremmødte på baren i Boltens Gård.

Se deres seneste videoer her:

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier