Alice Cooper

Turnstile skød Copenhell igang!

-

  • Turnstile
4

Anmeldelse af: Turnstile. Copenhell

Årets copenhell blev skudt igang af tændte turnstile!

Copenhell skulle skydes igang! Det blev det af amerikanske Turnstile, som umiddelbart var ukendte for mig. Bandet spiller en omgang solid hardcore punk, og man må sige de levede op til deres genre. De fik skabt følelsen af fællesskab, øl og fed musik.

Allerede inde i første nummer, kunne jeg slå en ting fast. Bandet har den energiske attitude som genren ligger op til. Forsanger Brendan Yates hopper rundt på scenen, imens han skriger i mikrofonen. Han er nærmest ikke til at stoppe igen, da han først kommer igang, og det er nu heller ikke fordi vi prøver på det. “Everybody bounce with me!” udbryder han, imens publikum prøver at leve op til hans ord med 10+ øl i maven. Nogle nøjes med at smide arme i luften, hvilket ikke gør det mindste.

Bandet er velfungerende. Bassist Frans Lyons overtager fra tid til anden vokalen, og i det punkede univers Turnstile ligger for dagen passer det godt ind. Brendan Yates opvartede publikum til en mosh-pit, som få fra publikum røg med ind i. Den forsatte resten af koncerten.

Turnstile var et godt band at starte warm-up dagen med på Copenhell og bandet beviste at de var det rette valg!

 

Se billederne fra vores fotograf, Mark Stoumann, herunder:

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier