Alice Cooper

Frygtløs Frygtmaskine

-

Anmeldelse af Fear Factory, Pumpehuset, 25. august 2016

Der var savtakketætte sangleveringer fra amerikanerne, der desværre stoppede, da legen var bedst!

Gutterne i Fear Factory havde valgt et hylde deres seneste udgivelse fra sidste år, “Genexus”, ved at titte forbi DK’s enemærker og titulere tiden helt tilbage i 1993, hvor de optrådte for nogle danske punkrockere i noget, der åbenbart hed “Eat the Rich” (Mindes nogen dengang?).

Før vi nåede så langt, blev vi trakteret med hollandske Textures, der havde deres seneste udgivelse, “Phenotype”, som omdrejningspunktet for deres performance.

Hollænderne lyder lidt som en bastard-unge, på den gode måde, hvis danske Mnemic og – netop – Fear Factory havde leveret en unge under en hed rustur. Man kan næsten kalde det Post Industriel med nævnte orkestrere som hovedinspirationskilde, mens der så lige blev mikset lidt Post Hardcore, Djent og Metalcore ind i sangkataloget, der kan variere fra lidt over ét minut til episke skæringer over de otte minutter.

Publikum virkede tilfredse over en passende opvarmning.

MEN opvarmningen var næsten glemt, da Fear Factory betrådte den minimale scene under Pumpehusets hovedscene for at sende salver af deres omfangsrige bagkatalog i flæsket på de fremmødte, der stille og roligt havde fyldt den lille sal ud.

Fra åbneren “Demanufacture” til publikumsfængeren “Replica” til slut kogte salen over af den skarpe lyd med de veltilrettelagte samples i de genkendelige sange.

Eneste anke var den klassiske, at når nakkehavet fra de fremmødte havde nået forreste række til bagerste person, var koncerten slut. De mange sange, 15 styks, var ovre, før klokken havde rundet 22.30. Men det er vel teknisk set en god ting, at man blot vil have mere og ikke var udvandret i utilfredshed.

Sagde de ikke også noget om, at de ville kigge forbi igen til marts næste år?

ANTAL STJERNER

Textures
Fear Factory

Del denne artikel

Seneste artikler

Populære kategorier

Anmeldelse af Fear Factory, Pumpehuset, 25. august 2016 Der var savtakketætte sangleveringer fra amerikanerne, der desværre stoppede, da legen var bedst! Gutterne i Fear Factory havde valgt et hylde deres seneste udgivelse fra sidste år, "Genexus", ved at titte forbi DK's enemærker og titulere tiden helt...Frygtløs Frygtmaskine