Alice Cooper

Lavtflyvende Gojira

-

Anmeldelse af Gojira. Helviti – Copenhell. Torsdag d. 15. juni 2023.

Gojira virkede som en skygge af Godzilla-monstret de har været siden 2006/2008.

Fotograf: Tommy Skøtt.

Nedtælling fra 180 og så blev koncerten født til “Born For One Thing” og “Backbone”! Styrken er ikke til at tage fejl af – Franskmændene er endelige tilbage på Copenhell siden 2015. Niveauet fortsætter på “Stranded” og “Flying Whales”, men under sidstnævnte så sker der noget: Det bliver næsten for rutinepræget i anden tredjedel af koncerten og Joe Duplantiers stemme virker sløv og hæs. Mario Duplantiers trommespil er heller ikke så imponerende som tidligere set. Tempoet bliver skruet lidt ned og de spiller for mange gamle numre. Fortitude var et fremragende album – jeg vil have mere fra den!

Sidste tredjedel bliver der dog rettet op på skuden med “Another World”, “The Chant” og “The Gift Of Guild”. Som vi skrev, da Gojira sidst spillede i København, i juli 2022: Ryst setlist-posen!

Gojira har et højt bundniveau, men desværre var de alt for lavtflyvende denne aften. I forhold til deres koncerter på Copenhell 2015, i Vega – Kbh 2016 og på Train – Århus 2017, var dette den dårligste koncert.

Kig på billedgalleriet af Tommy Skøtt herunder.

Mads Pristed
Mads Pristed
Grafiker, lærerstuderende og finnofil 🇫🇮

REVIEW OVERVIEW

Gojira

Share this article

Recent posts

Popular categories

Anmeldelse af Gojira. Helviti - Copenhell. Torsdag d. 15. juni 2023. Gojira virkede som en skygge af Godzilla-monstret de har været siden 2006/2008. Fotograf: Tommy Skøtt. Nedtælling fra 180 og så blev koncerten født til "Born For One Thing" og "Backbone"! Styrken er ikke til at tage...Lavtflyvende Gojira