Om Metal A Day

Metal A Day er et dansk heavy metal-medie, der blev startet af to barndomskammerater over deres fælles lidenskab og dybe passion for den tunge musikgenre – Den entusiasme vil vi dele med dig!

Ambitionen var nemlig fra dag ét at levere en musikvideo med et metal-band fra ind- eller udland. Deraf navnet: Metal A Day!

Som visionen voksede i takt med ambitionerne, har vi udvidet Metal A Day til også at omfatte anmeldelser af alt fra koncerter, albums til film. Så længe det har musisk relevans under vores paraply, så forsøger vi at være der.

Metal A Day er vores hjertebarn og er altid live, online og er med, hvor tingene sker på metal-fronten. Med vores baggrund indenfor både IT og journalistik har vi sammen med vores dejlige frivillige arbejdskraft og altid hjælpsomme samarbejdspartnere en bestræbelse på at give jer en metal-oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Derfor arbejder vi konstant på at udvikle og forbedre os, så vi kan være din forlængede arm til koncerterne, bringe dig helt tæt på dine metal-ikoner og føle musikken på krop og sjæl – om du så er med os fysisk eller sidder derhjemme foran computeren.

Du kan altid skrive med forslag eller bare give os et shout out på: rockon@metaladay.eu

Stay M.A.D. \,,/ \,,/