Alice Cooper
Forside Anmeldelser Vampires of the Caribbean

Vampires of the Caribbean

Author

Date

Category


  • Hollywood Vampires

4.5


Anmeldelse af Hollywood Vampires – Fredagsrock i Tivoli d. 8 juni 2018.

 

Tørt og rygende græs, kolde øl og massere af klassikere. En smuk aften i Tivoli.

The Hollywood Vampires: Få meter fra Tivolis kendte piratskib ventede tusinder på captain Jack Sparrow og hans entourage af de bedste vampyrer, som Hollywood har til rådighed.
Det amerikanske band med blandet baggrund, alder og talent skulle lægge Tivoli helt ned med deres fantastiske covernumre og enkelte hjemmestrikkede alle i bedste rock-stil.
Bandet, med Alice Copper som frontmand, lagde ud med lidt dårlig mikrofonlyd, så det var svært at forstå, hvad der blev sunget, men efter det første nummer var det rettet, og så skulle vi ellers rocke!

Det var meget tydeligt at se, hvem der kom for den gamle rock, og hvem der kom for Johnny Depp, men selv sidstnævnte opdagede hurtigt, hvor godt et miks bandet var, og hvor god musik de spillede.

Med cover numre som “Break On Through (To the Other Side)” og “Ace of Spades” var der ingen tvivl hos unge som gamle om, at disse gutter kan noget specielt.
Med lange og meget præcise guitarsoli og en trommeslager med et kæmpe overskud til at spinne trommestikkerne i hænderne, alt imens han spillede en hård solo, viste gruppen, at de ikke bare er kendte ansigter fra “The Strip” i Hollywood, men derimod et seriøst band med stor respekt for musikken og for andre kunstnere.

En flot hyldest til David Bowie med hans nummer “Hero”. Derudover spillede Joe Perry smukt “Sweet Emotion” fra hans andet band, Aerosmith.
Selv Johnny Depp leverede med bandets eget nummer “Convict” en flot bluesstemme til det ballade-inspirerede nummer.
Hele denne fantastiske aften blev sluttet af med en medley af Alice Coopers “Schools Out”, som endte i Pink Floyds evige klassiker “Another Brik In The Wall” til alles store glæde.

Bandet, som har taget deres navn fra Alice Coopers musikbar fra 1970’erne, hvor blandt andet Keith Moon og John Lennon var at finde til tider, leverede en af de nok bedste rockkoncerter, jeg har haft æren af at opleve.

Tydeligvis et seriøst band, jeg gerne ser igen.

Se galleriet fra Mark Stoumann herunder:

Recent posts

Afrikansk hiphop-party på Fyn

Anmeldelse af: Die Antwoord. Heartland Festival, Greenfield Stage, Fyn. 01. juni 2019. Die Antwoord leverede en formidabel opvisning i det gøglede, finurlige og ekstremt morsomme,...

South Haven – interview

Interview med: South Haven. 12. juni 2019. Vores gode venner hos Radio Playback ROCK har lavet dette interview med danske South Haven, som vi har...

Gensyn med 90erne

Anmeldelse af: The Smashing Pumpkins. Heartland Festival, Greenfield Stage, Fyn, 01. juni 2019. 90er-rockerne fra The Smashing Pumpkins leverede et velspillet omend ikke super engageret...

Ørnene landede i “Den Royale” med bravur

Anmeldelse af: Eagles. Royal Arena, Kbh. 10. juni 2019. Igen tager Metal A Day en tur i de blødere afkroge, hvor der mandag aften var...

Den progressive baronesse har klasse

Anmeldelse af: Baroness - Gold & Grey, 14. juni 2019. Relapse Records. Med fronten mod fjender og ryggen vendt mod allierede. På Copenhell 2017 hørte jeg...